Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat 500

Fiat 500

Fiat 500

DIZAJN

LEGENDARNI FIAT 500 DIZAJN

Istinske legende nikada ne stare, one se menjaju. Upravo kao Fiat 500, ikona italijanskog dizajna i životnog stila. Oduvek svoj i jedinstven od prvog pojavljivanja na stazi. Legendarni stil koji je njegov zaštitni znak, nemoguće je porediti sa bilo kojim drugim.

PREDSTAVLJAMO VAM - FIAT 500 DOLCEVITA

Biti ikona znači biti na vrhu sećanja ljudi. Zato smo razvili Dolcevita, najvišu i najkompletniju verziju modela Fiat 500. Kao što mu već ime kaže, Dolcevita je sveobuhvatna verzija koja spaja najbolje od udobnosti, tehnologije i svih 500 kultni stil, sve zajedno. Ako želite da probudite samu ikonu kakva jeste, morate biti ništa drugo do Dolcevita.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Uđite u najglamurozniji gradski automobil na svetu. Nepogrešiva klasa sa jakim karakterom. Odaberite moderan italijanski dizajn i uživajte u vožnji svakodnevno. Najnovija evolucija znaka gradskog automobila Fiat ističe se sedištima od crnog platna koja enterijeru daju ekskluzivni izgled.

 

TEHNOLOGIJA

SIGURNOSNI SISTEMI ZA UGODNU VOŽNJU

Hibridni Fiat 500 stižu sa raznim tehnologijama koje vam olakšavaju bezbednu vožnju i maksimalno uživanje u njoj.

ŽIVOT JE KRSTARENJE - Podesite brzinu krstarenja pre kretanja na put. Vaš Fiat 500 i 500 Cabrio će vam pomoći da održavate tu brzinu tokom cele maršute. Uz pomoć tempomata uvek ćete se voziti udobno čak i tokom vrlo dugih putovanja.

NE BAVITE SE BRIGAMA VEĆ PUTOVANJIMA - Maksimalnu brzinu sada možete podesiti direkno na volanu vašeg gradskog hibrida. Graničnik brzine će vas upozoriti ukoliko je prekoračite.

BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU  - Ukupno 7 vazdušnih jastuka u vašem 500 hibridnom modelu za vašu bezbednost i bezbednost vaših putnika.

DOBAR START UVEK - Hill holder funkcija drži kočnice i sprečava vozilo da krene unazad. Mnogo lakši i sigurniji način pokretanja uz nagib.

ESC - Vozite se u miru svuda Fiat 500 vam pruža potpunu kontrolu čak i u situacijama koje zahtevaju brzu reakciju ili po klizavim površinama, zahvaljujući ABS i ESC sistemima za aktivnu kontrolu.

INFOTAINMENT

VOŽNJA NIKAD NIJE BILA OVAKO ZABAVNA

500% zabave. Otkrijte sistem za informisanje i zabavu na Vašem hibridnom Fiatu 500 i 500 Cabrio, opremljenim sa UconnectTM 7” ekranom osetljivim na dodir, DAB radiom i komandama na volanu. Zahvaljujući funkciji handsfree Bluetooth®, ruke su vam slobodne da upravljaju volanom, dok vam pogled ostaje usmeren na put ispred.

PERFORMANSE

S NAGLASKOM NA ODRŽIVOST, UVEK 500.

Prava lepota počinje iznutra, zato najlegendarniji gradski automobil koji je ikada postojao sada postaje hibridni gradski automobil, Fiat 500 i 500 Cabrio nudi sve prednosti hibridne tehnologije. Ova tehnologija čini da tokom ubrzavanja više uživate u vožnji. To je moguće zahvaljujući litijumskom akumulatoru od 12V, koji se puni tokom usporavanja i kočenja bez ikakve spoljne podrške.

 

Fiat 500 Dolcevita
Fiat 500 Hibrid
Fiat 500 oprema
Fiat 500 Hybrid
Fiat 500 cena
Fiat 500X auto kuća annus

 

 

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci