Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat 500

Fiat 500

DIZAJN

Nakon 50 godina, ikona italijanskog stila Fiat 500 vratio se na velika vrata na svetska tržišta 2007. godine. Novi model je više od automobila – on odiše duhom moderog vremena i odražava optimističan i vedar italijanski karakter. Autentičnim i prefinjenim dizajnom Fiat 500 vraća nas u bezbrižno doba pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka. Novi model evoluirao je iz prvog modela Fiat 500, popularno nazvanog „Cinquino”. Okrugli prednji farovi i manji farovi ispod, kao i znak Fiata, savršeno su usklađeni sa modernizovanom hromatizovanom ručkom na vratima i držačem za tablice. Retro volan i ručica menjača donose najbolje elemente prepoznatljivog dizajna.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Zvezdano nebo i nepogrešiv Fiat 500 stil oko vas. Uđite u najglamurozniji gradski automobil na svetu. Nepogrešiva klasa sa jakim karakterom. Postignite vrhunski stil sa Pop, Lounge i novom, ekskluzivnom Star verzijom.
Unesite i novu dimenziju sportskog izgleda uz Sport verziju ili uz novi Fiat 500 Rockstar, odvažniji nego ikad. Odaberite moderan italijanski dizajn i uživajte u vožnji svakodnevno.

TEHNOLOGIJA

To je Fiat 500, kompaktni automobil koji brine o svojim putnicima. Uz Fiat 500 imaćete relaksiranu vožnju i savršenu kontrolu čak i u hitnim manevrima ili na klizavim površinama, zahvaljujući ESC kontroli stabilnosti, koja uključuje ABS i ASR koji će vam pomoći da se pokrenete ili da kočite na zahtevnim stazama. Za upravljačem modela Fiat 500 imaćete naprednu tehnologiju kontrole vožnje. Podesite željenu brzinu na početku putovanja, i Fiat 500 će vam pomoći da je konstantno održavate. Na ovaj način ćete uvek voziti opušteno, čak i na dužim putovanjima. Ako postavite maksimalnu brzinu vožnje na početku putovanja, limitator brzine vam pomaže da ga ne prevaziđete tokom celog putovanja ako ga aktivirate ispod volana. 

EKOLOGIJA

Fiat 500 je auto koji se sa pravom može nazvati prijateljem okoline. Komponente i materijali pogodni za reciklažu, dobijeni su primenom savremenih tehnoloških rešenja, u cilju zaštite životne sredine Zahvaljujući inovativnim tehnološkim rešenjima, Fiat 500 sadrži čak 95 odsto materijala koji se mogu recikirati, u skladu sa direktivom EU 2005/64/EC. Vrhunac modela Fiat 500 je inovativna Start&Stop tehnologija, koja smanjuje emisiju ugljendioksida i potrošnju goriva. Kad automobil miruje, izbacivanjem iz brzine i otpuštanjem kvačila motor se isključuje. Kako bi se automobil ponovo pokrenuo, dovoljno je pritisnuti kvačilo i ubaciti ga u brzinu. Ovaj uređaj, zajedno sa Dualogic menjačem, pomaže smanjenju potrošnje goriva.

BEZBEDNOST

Za vas, vaše prijatelje ili vašu porodicu, bezbednost je osigurana uz 7 standardnih vazdušnih jastuka, spreda i bočno. Fiat 500 ima nekoliko elektronskih sistema poput ABS sa EBD i ESP sa ASR/MSR, HBA i Hill Holder. ESP je sistem elektronske kontrole stabilnosti i omogućava zadržavanje putanje pri skretanju, sprečavajući proklizavanje. Ovo uključuje i ASR/MSR sisteme, koji sprečavaju proklizavanje prednjih točkova prilikom ubrzavanja ili usporavanja. ESP je kompletan sa HBA uređajem, koji obezbeđuje više snage prilikom kočenja u slučaju opasnosti i Hill Holderom, koji olakšava polazak na uzbrdici, bez korišćenja ručne kočnice. Bezbednost ovog modela osigurana je čeličnom konstrukcijom visoke otpornosti i putničkom kabinom sa programiranom deformacijom. Među bezbednosnim funkcijama nalaze se i ISOFIX dodaci za dečije sedište, standardni na svim verzijama.

OPREMA

1 Cult

2 Connect

3 Dolcevita

4 Sport

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat 500 Dolcevita
Fiat 500 oprema
Fiat 500 enterijer
Fiat 500
Fiat 500 cena
Fiat 500 Pop
Fiat 500 Sport
Fiat 500 Star
Fiat 500 prodaja

 

 

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci