Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat 500X

Fiat 500X

Fiat 500X - Annus Subotica

DIZAJN

VOŽNJA SA PRAVIM STAVOM

Kao što biste očekivali od modela Fiat 500X, i ovu verziju odlikuje usavršen dizajn, sa novim Full LED svetlima i novim zadnjim LED svetlima za bolju vidljivost, novim branicima za bolji izgled, i neodoljivim novim bojama.

PREDSTAVLJAMO VAM-500X SPORT

Istaknite se iz mase i uvek budite na Sport, najvišoj i najpotpunijoj verziji Fiat 500X. Kao što mu ime već kaže, Sport je sveobuhvatna verzija koja spaja najbolje od udobnosti, tehnologije i Fiat 500X dobro poznatih sportski smeli stav, sve zajedno. Ako želite da se krećete po gradu sa pravim stavom, neka to bude Sport.

 

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Novi dizajn pored smelog izgleda pruža i komfor za užurbane dane, bilo da se radi o putovanju ili gradskoj vožnji. Moderni i elegantni detalji takođe doprinose dobrom osećaju pri putovanju, tako da zaista možete da doživite duh 500X. Fiat 500X zaista predstavlja idealno rešenje za gradske uslove gde je unutrašnjost automobila savršeno prilagođena za različite aktivnosti. Crna sedišta sa monogramom Fiat daju efekat sofisticirane unutrašnosti 500X.

 

TEHNOLOGIJA

ČINI VAŠE PUTOVANJE SIGURNIJIM

Svet se razvija, sa njom i vožnja. Novi 500X vam donosi najinovativnije bezbednosne karakteristike kao standarde.

SISTEM ZA PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA – 500X detektuje i prepoznaje saobraćajne znakove i prikazuju ih na TFT panelu. Dakle, možete uživati u vašim avanturama bez briga.

SISTEM ZA PREPORUČENU BRZINU – Ovaj sistem vam omogućava da ograničite maksimalnu brzinu samo jednim klikom, kako biste je uskladili sa znakovima koje čita sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova.

ELEKTRIČNA RUČNA KOČNICA – Jedno dugme je sve što je potrebno da se aktivira i deaktivira parking kočnica na Vašem 500X ostavljajući više prostora u kabini.

LANE ASSIST – sistem koji vas obaveštava kada nenamerno pređete u drugu saobraćajnu traku, bez korišćenja migavaca. Ovaj sistem vas upozorava na instrument tabli i lagano okreće volan da se vozilo vrati u vašu traku. 

CRUISE CONTROL I SPEED LIMITER – Kada imate Adaptivni tempomat, dovoljno je samo da podesite brzinu krstarenja, a vaš automobil će vam automatski pomagati da je održavate tokom putovanja. Biti bezbedan na putu je važno, a biti opušten pri tom je još važnije. 

 

INFOTAINMENT

VOŽNJA NIKAD NIJE BILA OVAKO ZABAVNA

Vaša muzika, vaši prijatelji, vaše aplikacije, ne ostavljajte svoj svet iza sebe kada sednete za upravljač novog 500X. Fiat 500X pruža savršenu povezanost za vaša putovanja, zahvaljujući 7" Uconnect™ radiju, DAB-u, kompatibilnosti sa Apple CarPlay™ i integraciji sa Android Auto™ aplikacijom. Dakle, uz novi 500X možete da ostanete u dodiru sa svim stvarima koje volite. 

 

PERFORMANSE

OTKRIJTE 500X GAMU MOTORA

Model Fiat 500X se fokusira na budućnost baziranu na održivim tehnologijama. Zbog toga vam već nudimo veliki izbor vrhunskih motora. Izuzetni tipovi motora u trenutnoj ponudi obezbeđuju manju potrošnju, bolje performanse, veće ubrzanje i visoke rezultate kada se radi o udobnosti vožnje u svojoj klasi.  

Fiat 500X nudi paletu motora da zadovolji svakodnevne potrebe vozača. Birajte između dinamičnog dizel motora, veoma sposobnog benzinskog motora, ili potpuno novog hibridnog motora, koji sadrži 1,5l turbo benzinski motor i električni motor od 48 V. Izaberite Vašu snagu.

Fiat 500X Subotica
Fiat 500X Sport
Fiat 500X cena
Fiat 500X auto salon
Fiat 500X auto kuća
Fiat 500X oprema

 

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci