Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Doblo

Fiat Doblo

Fiat Doblo - Annus Subotica

DIZAJN

Fiat Doblò ima u potpunosti re-stilizovan dizajn, upotrebom istog pristupa kao i za dizajn automobila. Moderniji i prepoznatljiviji prednji deo i aerodinamičnija hauba koja prati krivinu krova, branika i prednje rešetke, plus svetlosne table sa zadnje strane koje naglašavaju horizontalni progres linija koje uokviruju fiat logo. Ove karakteristike čine usklađeniju celinu, u kojoj Doblò, ostajući veran sebi, prikazuje kompaktniji i proporcionalan izgled.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Kada se stil spoji sa funkcionalnošću, i kvalitet života i profesionalni rezultati se poboljšaju. Zato Doblò ima dodatno treće sedište, poboljšava zvučnu udobnost i postaje još gostoljubiviji, udobniji i efikasniji, sa razumnom organizacijom prostora zahvaljujući većem broju pregrada za čuvanje stvari. Doblò se takođe može pohvaliti komunikacionim sistemima najnovije generacije, poboljšanim ergonomskim rešenjima,pravilno oblikovanim teretnim prostorom i transportnim kapacitetom koji je „najbolji u klasi“.

TEHNOLOGIJA

„Najbolji u klasi“ u smislu upravljanja i udobnosti u vožnji: Fiat Doblò, zahvaljujući svojim oslanjanjem sa dvostrukom vezom, poboljšanom menjaču i kvačilu i svojoj širokoj seriji motora osigurava nesmetanu i udobnu vožnju u svakoj situaciji. Pored toga, zahvaljujući strategiji „jedna misija jedan motor“, Doblò nudi izvanredne performanse, prema različitim profesionalnim zahtevima i vrstama upotrebe. Njegovi pogonski sklopovi, idealni u vožnji gradom i na dugim relacijama, mogu vam ponuditi impresivnije performanse, visok obrtni momenat pri svim brzinama i optimalnu potrošnju, tako da imate niske tekuće troškove.

SNAGA

Natural Power motor modela Doblò odražava njegovo poštovanje prema životnoj sredini. Motor 120 HP 1.4 T-Jet Natural Power Euro 6 sa sistem dvostrukog goriva - metan i benzin - je dizajniran da minimizuje tekuće troškove i poveća produktivnost vozila. Sa inovativnim sistemom višestrukog ubrizgavanja metana, karakteristike voznosti ostaju iste kao i prilikom vožnje na benzin. Visoki maksimalni obrtni momenat (206 Nm u 3,000 obrtaja u minutu) nudi izuzetno ubrzanje čak i pod punim opterećenjem.

BEZBEDNOST

Po pitanju bezbednosti, stabilnost na putu je obezbeđena primenom najnaprednijih uređaja za elektronsku kontrolu stabilnosti kao standardnih, poput ABS sa elektronskim distributerom sile kočenja (EBD), kompletnog ESC sa ASR (regulacija sistema protiv proklizavanja), HBA (pomoć pri naglom kočenju) i Hill HOLDER (pomoć pri pokretanju na uzbrdici) sistema. TPMS takođe garantuje konstantno praćenje pritiska u gumama. Prednji i prednji bočni vazdušni jastuci štite glavu i grudi. Kompletna oprema posvećena vašoj bezbednosti: FPS (sistem zaštite od požara), karoserija sa zonama gužvanja, sistem upravljanja sa rasklopivim teleskopskim stubom volana i zaštita kolena.

PREVOZ

Pokretljiv, robustan i agilan: verzija modela Doblò Cargo sa standardnim međuosovinskim rastojanjem i niskim krovom je savršen partner za svaki posao. Praktičan i funkcionalan u svim situacijama, može se pohvaliti izuzetnom nosivošću i lakoćom utovara. Prstenovi na podu tovarnog prostora za fiksiranje tereta obezbeđuju bezbedan transport tereta.

DODACI

Doblò je kompletiran širokom serijom originalnih dodataka, od kojih su svi izuzetno visokog kvaliteta i kreirani od strane Mopar®, referentnog brenda za usluge, brigu o klijentima, originalne rezervne delove i dodatke za FCA brendove. Preko 100 dodataka uključujući uređaje i sisteme koji će Vaše vozilo učiniti još efikasnijim i funkcionalnijim za vaš posao. Postoji pregršt rešenja namenjenih transportu koja, zajedno sa sistemima protiv krađe, patosnicama, presvlakama sedišta i još mnogo toga drugog, mogu dodati vrednost Vašem komercijalnom vozilu i poslu.

RASPOLOŽIVE VERZIJE

1 Fiat Doblo Cargo

2 Fiat Doblo Combi

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat Doblo Subotica
Cena Fiat Doblo
Fiat Doblo ponuda
Fiat Doblo cenovnik
Fiat Doblo cena
Fiat Doblo slike
Oprema Fiat Doblo
Karakteristike Fiat Doblo
Fiat Doblo unutrašnjost
Fiat Doblo oprema auta

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci