Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Doblo Combi

Fiat Doblo Combi

Fiat Doblo Combi - Annus Subotica

DIZAJN

Fiat Doblò ima u potpunosti re-stilizovan dizajn, upotrebom istog pristupa kao i za dizajn automobila. Doblo Combi sa 5 udobnih sedišta je savršeno vozilo za kombinovani prevoz ljudi i robe i dostupan je u verziji sa standardnim međuosovinskim rastojanjem, u Maxi i Maxi XL verziji.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Kada se stil spoji sa funkcionalnošću, i kvalitet života i profesionalni rezultati se poboljšaju. Zato Doblò ima dodatno treće sedište, poboljšava zvučnu udobnost i postaje još gostoljubiviji, udobniji i efikasniji, sa razumnom organizacijom prostora zahvaljujući većem broju pregrada za čuvanje stvari. Doblò se takođe može pohvaliti komunikacionim sistemima najnovije generacije, poboljšanim ergonomskim rešenjima,pravilno oblikovanim teretnim prostorom i transportnim kapacitetom koji je „najbolji u klasi“.

TEHNOLOGIJA

„Najbolji u klasi“ u smislu upravljanja i udobnosti u vožnji: Fiat Doblò, zahvaljujući svojim oslanjanjem sa dvostrukom vezom, poboljšanom menjaču i kvačilu i svojoj širokoj seriji motora osigurava nesmetanu i udobnu vožnju u svakoj situaciji. Pored toga, zahvaljujući strategiji „jedna misija jedan motor“, Doblò nudi izvanredne performanse, prema različitim profesionalnim zahtevima i vrstama upotrebe. Njegovi pogonski sklopovi, idealni u vožnji gradom i na dugim relacijama, mogu vam ponuditi impresivnije performanse, visok obrtni momenat pri svim brzinama i optimalnu potrošnju, tako da imate niske tekuće troškove.

INFOTAINMENT

Natural Power motor modela Doblò Combi odražava njegovo poštovanje prema životnoj sredini. Motor 120 HP 1.4 T-Jet Natural Power Euro 6 sa sistem dvostrukog goriva - metan i benzin - je dizajniran da minimizuje tekuće troškove i poveća produktivnost vozila. Sa inovativnim sistemom višestrukog ubrizgavanja metana, karakteristike voznosti ostaju iste kao i prilikom vožnje na benzin. Visoki maksimalni obrtni momenat (206 Nm u 3,000 obrtaja u minutu) nudi izuzetno ubrzanje čak i pod punim opterećenjem.

PERFORMANSE

Po pitanju bezbednosti, stabilnost na putu je obezbeđena primenom najnaprednijih uređaja za elektronsku kontrolu stabilnosti kao standardnih, poput ABS sa elektronskim distributerom sile kočenja (EBD), kompletnog ESC sa ASR (regulacija sistema protiv proklizavanja), HBA (pomoć pri naglom kočenju) i Hill HOLDER (pomoć pri pokretanju na uzbrdici) sistema. TPMS takođe garantuje konstantno praćenje pritiska u gumama. Prednji i prednji bočni vazdušni jastuci štite glavu i grudi. Kompletna oprema posvećena vašoj bezbednosti: FPS (sistem zaštite od požara), karoserija sa zonama gužvanja, sistem upravljanja sa rasklopivim teleskopskim stubom volana i zaštita kolena.

PREVOZ

Pokretljiv, robustan i agilan: verzija modela Doblò Cargo sa standardnim međuosovinskim rastojanjem i niskim krovom je savršen partner za svaki posao. Praktičan i funkcionalan u svim situacijama, može se pohvaliti izuzetnom nosivošću i lakoćom utovara. Prstenovi na podu tovarnog prostora za fiksiranje tereta obezbeđuju bezbedan transport tereta.

Fiat Doblo Combi
Fiat Doblo combi cena
Fiat Doblo Combi Subotica
Fiat Doblo Combi prodaja
Fiat Doblo Combi lager
Fiat Doblo Combi performanse

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci