Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Doblo Work Up

Fiat Doblo Work Up

Fiat Doblo Work Up - Annus Subotica

DIZAJN

Fiat Doblò Work Up ima potpuno prepravljen prednji deo, stilski i tehnološki obogaćen. Linije haube i prednjeg branika poboljšavaju aerodinamiku, što garantuje veću efikasnost, čak i pri niskim brzinama. Tovarni aluminijumski sanduk je njegova prava snaga: dugačak 2,3 m, širok 1,82 m i površine 4,2 m2, može smestiti čak 3 Euro palete ili 33 sanduka voća. Za sve vaše radne potrebe, Doblo Work Up će biti prava podrška.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Veliki ventilacioni otvori poboljšavaju performanse klima uređaja, volan je ergonomičan, a vidljivost instrument table kod Dobla Work Up je optimizovana zahvaljujući novoj grafici. Komandna tabla je kreirana tako da učini sve komande pristupačnim. Instrument tabla je osmišljena tako da maksimizuje vidljivost i čitljivost važnih informacija, u svim uslovima. Centralni odeljak za odlaganje, napravljen od materijala koji sprečava klizanje, je koristan za čuvanje predmeta koji su vam potrebni na dohvat ruke. Pored toga, u prostor za odlaganje na vratima mogu u isto vreme da stanu flaša od 1,5 l, dve flaše od 0,5 l i beležnica A4 formata.

TEHNOLOGIJA

Uconnect Radio NAV, sa Bluetooth,Aux ulaz i USB priključak nalaze se u ovom radnom vozilu. Doblò Cargo poseduje najnoviji Uconnect™ LIVE infotainment sistem, savršen za one koji traže maksimalan nivo povezanosti i bezbednosti. Preko Bluetooth®-a možete upravljati radio stanicama, pozivima, SMS porukama i porukama na Tviteru, a da pritom ne morate da odvajate ruke od volana. Alternativno, svim funkcijama možete upravljati odmah i jednostavno preko ekrana osetljivog na dodir u boji od 5 inča.

SNAGA

Zahvaljujući strategiji "motora za svaku misiju", Doblò Work Up nudi maksimalne performanse za potrebe različitih profesionalaca i za svaku upotrebu. Njegovi motori, savršeni za gradsku vožnju i za duža putovanja, nude savršene performanse, visok obrtni momenat pri svim brzinama i potrošnju optimizovanu za niske troškove održavanja.

BEZBEDNOST

Krenite na put bez brige zahvaljujući najnaprednijim bezbednosnim uređajima koji su standard u ovom vozilu. Doblo Work-Up poseduje TPMS koji prati pritisak u gumama, ESC odnosno elektronsku kontrolu stabilnosti, tempomat i TRACTION+ sistem kontrole vuče koji poboljšava vuču vozila gde je prijanjanje slabo.

PREVOZ

Doblò Work Up može smestiti i visok teret, krećući se gradskim ulicama sa lakoćom. Kuke za pričvršćivanje tereta, fiksirane na zidu i u posebnim otvorima, mogu čvrsto da drže teret težak i do 300 kg. Ručke na vratima modela Doblò Work Up su osmišljene da optimizuju ergonomiju i robusnost. Ukupne dužine od 4,98 m i sa izuzetnim kapacitetom opterećenja, Doblò Work Up nema konkurenciju. Bočni prilazni stepenik sa bočne strane tovarnog sanduka, odmah iza kabine, olakšava ulazak i izlazak iz tovarnog sanduka, kao na primer kada iznosite robu. Visina stranica tovarnog sanduka modela Doblò Work Up iznosi 368 mm. Zahvaljujući bočnim ručkama za otpuštanje, utovar i istovar robe je još jednostavniji. Sklopive stepenice koje se nalaze unutar stranica tovarnog sanduka pružaju različite mogućnosti za korišćenje. Doblò Work Up poseduje praktični odeljak za odlaganje sa zaključavanjem ispod tovarnog sanduka za čuvanje opreme dugačke i do 2 metra.

UDOBNOST PUTNIKA

Pored toga što omogućava mesto za 3 osobe zahvaljujući trećem sedištu u kabini, ispod multifunkcionalnog prednjeg sedišta nalazi se veliki odeljak za odlaganje. Sklopivo centralno sedište se može koristiti kao sto, naslon za ruku ili za držanje dokumenata, dok bočno sedište, takođe sklopivo, omogućava transport dugačkih predmeta koji se mogu pričvrstiti praktičnim kukama za držanje tereta na naslonu za leđa.

RASPOLOŽIVE VERZIJE

1 Fiat Doblo Work Up

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat Doblo Work Up

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci