Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Ducato šasija

Fiat Ducato šasija

Fiat Ducato šasija - Annus Subotica

DIZAJN

Spoljašnost Fiat Ducata odiše funkcionalnošću i radnom elegancijom. Novi branik kod Ducata šasije je napravljen iz tri dela, uključujući i rešetku koja se može ukloniti pojedinačno, što omogućava brzo i ekonomično održavanje. Njegov oblik garantuje maksimalnu zaštitu. Maska hladnjaka je dostupna u metalik sivoj ili crnoj boji. Retrovizori sa duplim paraboličkim sočivima obezbeđuju panoramski pogled unazad i praktični su, jer se mogu električnim putem podesiti iz unutrašnjosti vozila. Aluminijumski plitki tovarni sanduk takođe dostupan i u čeličnoj verziji. Poseduje obarajuće stranice sa tri strane. Dostupno za vozila svih dužina. Glavni delovi vozila, poput karoserije i pokretnih delova, poboljšani su u pogledu snage, izdržljivosti i pouzdanosti. Zadnja platforma ima sklopivi stepenik koji olakšava utovar i istovar. Platforma za teret je obložena šperpločom.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Fiat Ducato šasiju odlikuje prostranost i lako ispunjavanje radnih zahteva. Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, multifunkcionalni držač unutar vozila može da drži tablete ili pametne telefone sa ekranima i do 10 inča. Uvek ćete imati osećaj kao da ste u kancelariji. Putni frižider hladi hranu i piće u ostavi kada je klima uređaj uključen. Ducato poseduje i vodeni Webasto grejač vozačeve kabine sa digitalnim komandama i tajmerom. 

TEHNOLOGIJA

UconnectTM Radio NAV, sa CD plejerom i komandama volana, ima ekran osetljiv na dodir u boji od 5 inča, Bluetooth® sistem i integrisani navigator. Aux ulaz i USB priključak se takođe nalaze blizu držača za čaše. Svetla za maglu se nalaze u donjem delu prednjeg branika i garantuju maksimalnu vidljivost. Vetrobransko staklo sa dvostrukim slojem Solex stakla je dostupno na zahtev, i sadrži metalne okside koji značajno smanjuju nivo UV zračenja u kabini. LED DRL farovi omogućavaju efikasnost osvetljenja veću za 40% i postavljeni su u položaj koji ih štiti od mogućih sudara. 

SNAGA

Motor za svaku misiju, dizel ili na prirodni gas, efikasne potrošnje goriva i emisija, dinamičan je i ekološki prihvatljiv. MultiJet motori sa indikatorom promene brzine su takođe dostupni uz Start&Stop i sve manuelne verzije imaju menjače sa 5 ili 6 brzina, sa specifičnim odnosom brzina za Maxi seriju. Na zahtev možete dobiti Comfort-Matic robotizovani menjač sa 6 brzina.
UP taster optimizuje promene brzina kada je vozilo natovareno ili ide uzbrdo.

BEZBEDNOST

Ducato je sinonim za optimalnu bezbednost i performanse. Ima najnaprednije komande i tehnologiju koja pruža bezbednost. ESC preuzima upravljanje u vanrednim situacijama i sprečava mogućnost prevrtanja. Vozilo poseduje sistem sprečavanja kretanja unazad na uzbrdici, sistem kontrole tereta, TRACTION+, sistem za kretanje nizbrdo, sistem upozorenja o skretanju sa trake, TSR i senzore za kišu, sumrak i prepoznavanje dugih svetala.

PREVOZ

Ducato ima rešenje za sve vaše potrebe, uključujući i snagu koja vam je potrebna. Možete se osloniti na mehaniku, vešanje i kočioni sistem Maxi verzije (4,2 tone) i vozila od 3,5 tona. Dostupno je čak 6 tipova vešanja na zadnjoj osovini: standardno pojačano vešanje sa dvostrukom lisnatom oprugom / "Comfort" vešanje prilagođeno za prevoz putnika sa jednostrukom lisnatom oprugom i upornim sponama koje povećavaju udobnost putnika / vešanje sa dvostrukom lisnatom oprugom, većim odstojanjem od tla i balans / štanglom koja poboljšava prijanjanje točkova na tlo, takođe dostupno na zadnjoj osovini sa povećanim maksimalnim opterećenjem od 2500 kg / vešanje od kompozitnog materijala koje omogućava smanjenje mase vozila za 15 kg / automatsko pneumatsko vešanje, sa mogućnosću nivelacije.

UDOBNOST PUTNIKA

Sa Ducato-om, uvek ćete imati kvalitetnog i pouzdanog partnera u poslu. Sa sedištima od eko kože koja se mogu prati, možete sve držati pod kontrolom i možete očistiti kabinu kad god želite. Ducato šasija poseduje amortizujuće vozačevo sedište sa funkcijom grejanja. Prednja sedišta se mogu zagrejati jednostavnim pritiskom tastera, dok funkcija amortizovanja ublažavaju kretanje vozila, čineći sedišta izuzetno udobnim čak i na nezgodnom terenu. Putnici napred mogu biti smešteni u jedno sedište ili, zahvaljujući prostranoj kabini, u dvostruko sedište sa centralnim delom naslona za leđa koji se transformiše u praktični sto. Obe konfiguracije imaju trostruke pojase za vezivanje i pojedinačne naslone za glavu.

RASPOLOŽIVE VERZIJE

1 Fiat Dukato kabina

2 Fiat Dukato dupla kabina

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat Ducato šasija Subotica
Fiat Ducato šasija prodaja

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci