Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Ducato šasija

Fiat Ducato šasija

Fiat Ducato šasija - Annus Subotica

DIZAJN

Spoljašnost Fiat Ducata odiše funkcionalnošću i radnom elegancijom. Novi branik Ducata šasije je napravljen iz tri dela, uključujući i rešetku koja se može ukloniti pojedinačno, što omogućava brzo i ekonomično održavanje. Njegov oblik garantuje maksimalnu zaštitu. Retrovizori sa duplim paraboličkim sočivima obezbeđuju panoramski pogled unazad i praktični su, jer se mogu električnim putem podesiti iz unutrašnjosti vozila.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Bez obzira da li vaš posao zahteva veći broj sedišta ili duži teretni prostor, ili oba, Ducato Šasije su tu da vam pruže više od pomoći. U duploj kabini može se smestiti do sedam osoba, a centralno sedište se može koristiti i kao stočić za vođenje poslova čak i kada ste u pokretu. Za razliku od Ducato šasije koja poseduje dvoje vrata kabine za putnike, Ducato dupla kabina šasija poseduje još dvoje vrata za putnike na sedištima u drugom redu sa udobnim ergonomskim sedištima. 

 

INFOTAINMENT

Standardni Uconnect™ Radio, sa komandama na upravljaču, opremljen je ekranom od 5”, sa kog je moguće upravljati radio stanicama, telefonskim pozivima i SMS porukama. Takođe možete odabrati Mopar Radio od 7'', sa ekranom osetljivim na dodir u boji, i još više funkcija: sa prepoznavanjem glasa, unapređenom mogućnošću povezivanja zahvaljujući Apple CarPlay podršci i Android Auto uslugama. Radio je takođe dostupan sa ugrađenom satelitskom navigacijom i TomTom softverom sa TMC prijemnikom za informacije o saobraćaju, IQ Routes tehnologijom za odeđivanje najbržeg puta do odredišta i bazom podataka stacionarnih kamera brzine (u zemljama u kojima postoji na raspolaganju).

 

PERFORMANSE

Uzbrdo, nizbrdo, gradskim ulicama ili širokim autoputevima, koji god da se put nalazi pred vama, nova gama Ducato motora poseduje svu snagu i efikasnost kako bi obavio posao. Osetite snagu koja će vaš posao podići na viši nivo. Svaki Ducato ima mogućnost izbora motora koji savršeno odgovara vašim potrebama, bez obzira na put na kome se nalazite ili njegovo stanje. Projektovani da budu izdržljivi, pouzdani, dugovečni i laki za vožnju, ovi motori će vašem poslu dati novu energiju, uz smanjenu količinu buke i mase, kao i najnižu potrošnju goriva u klasi.

 

TEHNOLOGIJA

Bilo da ste zanatlija, građevinski radnik, majstor ili vlasnik voznog parka, zaštita i bezbednost su okosnica svakog vašeg posla. Fiat Professional zna da ozbiljno shvatate bezbednost na poslu i želimo da znate da i Ducato čini to isto. Sada, uz preko 14 vrhunskih tehnoloških opcija, možete raditi bolje i voziti pametnije, mirni kada je u pitanju bezbednost.

 

PREVOZ

Široka gama Ducato vozila je spremna i voljna da udovolji vašim potrebama, bez kompromisa u kvalitetu i pouzdanosti. Ducato šasija, Ducato šasija sa duplom kabinom, Ducato šasija sa platformom mogu pružiti fleksibilnost, efikasnost i kapacitete neophodne za obavljanje posla. 

Izaberite između 5 međuosovinskih rastojanja u rasponu od 3.000 mm do 4.300 mm, 6 dužina, sa više tačaka za spajanje sa nadogradnjom, što omogućava izuzetno lako uklapanje sa bilo kakvom vrstom nadogradnje. Ducato šasija ima snagu za rad sa 3,5 pa sve do 4,25 tone bruto nosivostima.

Jednom kada odaberete dužinu, odaberite svoj broj sedišta i odgovarajuću bruto masu (nosivost). Preostaje samo da odaberete šta je najbolje za Vas.

 

Fiat Ducato šasija prodaja
Fiat Ducato šasija
Fiat Ducato
Fiat ducato sasija
Fiat Ducato subotica
Fiat Ducato šasija cena

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci