Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Ducato Van

Fiat Ducato Van

Fiat Ducato Van - Annus Subotica

DIZAJN

Već preko 35 godina poverenje koje nam ukazujete opravdavamo pouzdanošću i posvećenošću. Vaša misija postaje naša misija bez obzira da li prevozite robu, ljude ili imate specifične potrebe, sa preko 10.000 dostupnih verzija.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Dve verzije Fiat Ducato-a mogu biti opremljene samostalnom automatskom kontrolom klimatizacije u zadnjem delu i grejanjem: vazduh se ravnomerno raspoređuje u zadnjem delu zahvaljujući pojedinačnim zadnjim ventilacionim otvorima, koje putnici mogu podešavati. Ducato poseduje putni frižider koji hladi hranu i piće u ostavi kada je klima uređaj uključen. Model poseduje vodeni Webasto grejač vozačeve kabine sa digitalnim komandama i tajmerom. Prednja sedišta se mogu zagrejati jednostavnim pritiskom tastera, dok funkcija amortizovanja ublažavaju kretanje vozila, čineći sedišta izuzetno udobnim čak i na nezgodnom terenu.

TEHNOLOGIJA

Pomoću kamere u kabini, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova pomaže vozaču da prepozna ograničenja brzine i prikazuje ih na ekranu kamere radi upozorenja. Funkcija prepoznavanja dugih svetala upravlja aktivacijom i deaktivacijom svetala farova, povećavajući vidljivost i smanjujući rizik od zaslepljivanja prilikom noćne vožnje, uz automatsko prepoznavanje dolazećih vozila. Senzor za kišu aktivira brisače i reguliše njihovu brzinu, u zavisnosti od intenziteta kiše. Senzor za sumrak automatski aktivira niska svetla kada je prirodno osvetljenje slabo. Ducato poseduje Uconnect™ Radio NAV, sa CD plejerom i komandama volana, ima ekran u boji od 5 inča, osetljiv na dodir, Bluetooth® sistem i integrisani navigator. Aux ulaz i USB priključak se takođe nalaze blizu držača za čaše.

MOTOR

Motor za svaku misiju, dizel ili na prirodni gas, efikasne potrošnje goriva i emisija, dinamičan i ekološki prihvatljiv dostupan je kod Fiat Ducata. MultiJet motori sa indikatorom promene brzine su takođe dostupni uz Start&Stop i sve verzije sa ručnim menjačima imaju menjače sa 6 brzina, sa odnosom brzina specifičnim za Maxi seriju u dizel ili CNG verzijama (na komprimovani prirodni gas).

BEZBEDNOST

Ducato je sinonim za optimalnu bezbednost i performanse. Ima najnaprednije komande i tehnologiju koja pruža bezbednost. ESC automatski preuzima upravljanje vozilom u vanrednim situacijama, kao na primer kada naglo morate da zaobiđete prepreku. Prati lateralno ubrzanje, brzinu, prianjanje i ugao upravljanja. ESC ima i sistem podrške protiv prevrtanja. Obrađuje podatke i, po potrebi, reguliše obrtni momenat i kočioni sistem radi vraćanja savršene stabilnosti vozila. Kontrola brzine vam omogućava da podešavate i održavate konstantnu brzinu kretanja. Limiter brzine vam omogućava da podesite maksimalnu brzinu kretanja, uz povećanu bezbednost i smanjen rizik od prekoračenja brzine. Bezbednost podrazumeva i postojanje TPMS i LDWS.

PREVOZ TERETA

Funkcija adaptivne kontrole tereta jeste integrisana u ESC. Ovaj sistem izračunava uslove tovara u vozilu tokom vožnje, naročito težinu i položaj gravitacionog centra. Na osnovu ovih parametara, ovaj sistem interveniše, računajući i prikazujući nove kalibracije i pragove intervencije u ABS, ASR, ESC i sistemu za sprečavanje prevrtanja, tako da svi ti sistemi uvek funkcionišu što efikasnije.

UDOBNOST PUTNIKA

Fiat Ducato Combi dočekuje putnike sa udobnim ergonomskim sedištima koja imaju podesive naslone za glavu, koji mogu biti od istog materijala kao i sama sedišta, sa tehničkom tkaninom koja se može prati.

RASPOLOŽIVE VERZIJE

1 Fiat Ducato Furgon

2 Fiat Ducato Combi

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat Ducato Subotica
Fiat Ducato Furgon
Fiat Ducato prodaja
Fiat Ducato Combi
Fiat Ducato cena
Cena Fiat Ducato
Fiat Ducato transport robe
Fiat Ducato
Fiat Ducato tehnologija
Fiat Ducato oprema

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci