Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Ducato Van

Fiat Ducato Van

Fiat Ducato Van - Annus Subotica

DIZAJN

Krenite na svoj sledeći posao sa samopouzdanjem, dok vozite radno vozilo bez premca, punog znanja i iskustva svetskog nivoa, italijanskog dizajna, novog prednjeg dela sa istaknutim farovima i agresivno dizajniranim felnama. Novi branik Ducata je napravljen iz tri dela, uključujući i rešetku koja se može ukloniti pojedinačno, što omogućava brzo i ekonomično održavanje.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Ducato vam nudi ne samo izuzetan tovarni prostor, već i savršenu kombinaciju sa dodatnih 3 ili 4 sedišta, u drugom redu iza vozača i suvozača, za vaš tim. Udobna sedišta, klizna vrata koja se lako otvaraju i odeljci za odlaganje, kreiraju profesionalnu, funkcionalnu unutrašnjost vozila koja je ugodna za boravak. Novi Ducato i Fiat Professional učinili su sve kako bi stvorili maksimalno zaokruženo i elegantno radno vozilo. Ponuda sedišta je nadopunjena kako bi pružila veću udobnost i moderan izgled upotrebom crne i sive tkanine. Poboljšana udobnost zahvaljujući novom obliku sedišta i upotrebi pene.

 

INFOTAINMENT

Standardni Uconnect™ Radio, sa komandama na upravljaču, opremljen je ekranom od 5”, sa kog je moguće upravljati radio stanicama, telefonskim pozivima i SMS porukama. Takođe možete odabrati Mopar Radio od 7'', sa ekranom osetljivim na dodir u boji, i još više funkcija: sa prepoznavanjem glasa, unapređenom mogućnošću povezivanja zahvaljujući Apple CarPlay podršci i Android Auto uslugama. Radio je takođe dostupan sa ugrađenom satelitskom navigacijom i TomTom softverom sa TMC prijemnikom za informacije o saobraćaju, IQ Routes tehnologijom za odeđivanje najbržeg puta do odredišta i bazom podataka stacionarnih kamera brzine (u zemljama u kojima postoji na raspolaganju).

 

PERFORMANSE

Osetite snagu koja će vaš posao podići na viši nivo. Svaki Ducato ima mogućnost izbora motora koji savršeno odgovara vašim potrebama, bez obzira na put na kome se nalazite ili njegovo stanje. Projektovani da budu izdržljivi, pouzdani, dugovečni i laki za vožnju, ovi motori će vašem poslu dati novu energiju. Nova ponuda Ducato Multijet3 motora koji vam olakšavaju posao u svakoj mogućoj misiji (snage od 140 KS i 180 KS), dostupno sa manuelnim i automatskim mjenjačima, sve uz smanjenu količinu buke i mase, i najnižu potrošnju goriva.

 

TEHNOLOGIJA

Od ključnog značaja za svakog radnika je da ima jednostavan i praktičan pristup svojim instrumentima. Svim multimedijalnim uređajima, bezbednosnim sistemima i sistemima pomoći u vožnji može se lako pristupiti sa mesta vozača. Bilo da ste zanatlija, građevinski radnik, majstor ili vlasnik voznog parka, zaštita i bezbednost su okosnica svakog vašeg posla. Fiat Professional zna da ozbiljno shvatate bezbednost na poslu i želimo da znate da i Ducato čini to isto. Sada, uz preko 14 vrhunskih tehnoloških opcija, možete raditi bolje i voziti pametnije, mirni kada je u pitanju bezbednost.

 

PREVOZ

Ducato razume šta vam je potrebno i radi na tome da vam olakša posao. Odaberite odgovarajuću veličinu Furgona za vaše potrebe, kako bi se vaša roba i palete savršeno uklopile. Vreme je da dobijete dovoljno prostora kako biste mogli da radite ono što poželite. Još jednom, Fiat Professional pokazuje svoju izuzetnu svestranost i sposobnost da odgovori na Vaše potrebe. Raznolika gama Ducato Furgona vam pruža mogućnost da konfigurišete vozilo po svojoj meri, kako bi na najbolji način obavljali svoj posao, birajući odgovarajuću veličinu tovarnog prostora i nosivost. Izaberite između tri izdašna međuosovinska rastojanja, bruto nosivosti vozila od 3.500kg do 4.170kg. Sa četiri različite dužine i tri visine nudi zapreminu tovarnog prostora od 8m³ do 17m³, i nizak praktičan utovarni prag tovarnog prostora. Preostaje samo da odaberete šta je najbolje za Vas.

 

Fiat Ducato Furgon
Fiat Ducato Van
Fiat Ducato Furgon prodaja
Fiat Ducato Furgon cena
Fiat Ducato Furgon Subotica
Fiat Ducato Furgon auto salon

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci