Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Fiorino Cargo

Fiat Fiorino Cargo

Fiat Fiorino Cargo - Annus Subotica

DIZAJN

Spoljašnost Fiorino Cargo modela je redizajnirana upečatljivim detaljima u skladu sa prepoznatljivom linijom ostalih modela Fiat Professional game, ali ipak zadržava sopstveni karakter modela uz modran i dinamičan stil. Prednji deo sa visokim farovima za odličnu vidljivost i zaštitu od sudara, kao i novi branik i maska hladnjaka koji naglašavaju njegov "automobilski" stil. Fiorino s ponosom predstavlja deo Fiat Professional game koja naglašava snažan identitet brenda i posvećenost kategoriji lakih komercijalnih vozila. 

 

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Uz Fiorino se možete opustiti dok radite, zahvaljujući njegovom ergonomskom i udobnom entrerijeru. Sada je obogaćen novim karakteristikama zbog kojih je kabina vozila funkcionalna kao prava putujuća kancelarija, uz upravljač sa komandama za radio uređaj i instrument tabla sa stalnim pozadinskim svetlom radi bolje vidljivosti, 5V USB priključak i dizajn prostora za odlaganje dokumenata i sitnica. Tu je i nekoliko multifunkcionalnih ladica za smeštanje predmeta, te bočnih ostava gde možete smestiti sve vaše stvari, praktični držač za dokumenta. 

 

INFOTAINMENT

Dok vozite, vaš posao nikad ne stoji. Fiorino nudi potpuno novi multimedijalni sistem sa komandama na volanu i 7" touchscreen DAB radiom sa bluetooth i USB priključcima kao i podrškom APPLE CARPLAY I ANDROID AUTO funkcije. Sve ovo je savršeno integrisano na instument tabli dajući vam punu kontrolu dok telefonirate bez potrebe da skidate ruke sa volana. Sva potrebna tehnologija na dohvat ruke.

PERFORMANSE

Okretnost je ključ vožnje u gradu. Fiorino poseduje  EURO 6.4 motor. Dizel MultiJet motor karakterišu izvanredan osećaj zadovoljstva u vožnji, fantastične perfomanse, niski troškovi potrošnje goriva i zaštita životne sredine.   

TEHNOLOGIJA

Kada vas posao obavezuje da svakoga dana budete na putu, bezbednost je od ključnog značaja.

ESC (Elektronska kontrola stabilnosti) - Elektronska kontrola stabilnosti je elektronski sistem koji kontroliše stabilnost vozila u slučaju gubitka snage prianjanja gume, čime se održava kontrola smera.

HILL HOLDER (Pomoć pri kretanju na uzbrdici) - Integrisan je u ESC sistem i automatski se aktivira na uzbrdici/nizbrdici sa upaljenim motorom i prikoči vozilo na par sekundi bez vašeg pritiskanja kočnice. 

Traction+ - Kao velika pomoć prilikom vožnje i kretanja u uslovima lošijeg prianjanja (sneg, led, blato, itd.), omogućava da vučna sila bude raspoređena po istoj osovini kada oba točka proklizavaju. Traction+ sistem deluje tako što blokira točkove sa najmanjim prianjanjem (ili one koji najviše proklizavaju) i prenosi vučnu silu na točkove sa najvećim prianjanjem.

Kontrola Brzine-Tempomat - Omogućava vam da vozite na dugim i pravim putevima gde ima vrlo malo promena u vožnji, sa unapred podešenom brzinom bez pritiskanja papučice gasa.

 

PREVOZ

Fiorino kombinuje svoj jedinstveni dizajn sa zapreminom tovarnog prostora od čak 2.5m3 i lakim pristupom zahvaljujući širokim kliznim bočnim vratima sa ergonomskim vertikalnim ručicama, što vam sve pomaže da preuzmete punu kontrolu nad svim zadacima. Ali prednosti ovog modela se tu ne završavaju. Fiorino poseduje sve što vam treba da sjajno obavite posao, nosivost do 495 kg, pravilan kockasti oblik i otvaranje zadnjih vrata do 180° što garantuje lak i praktičan pristup prtljažnom delu, pri čemu je visina utovarnog praga samo 527 mm.

 

Fiat Fiorino Cargo
Fiat Fiorino cena
Fiat Fiorino prodaja
Fiat Fiorino Cargo cena
Fiat Fiorino Cargo Subotica
Fiat Fiorino Cargo

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci