Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Fiorino Combi

Fiat Fiorino Combi

Fiat Fiorino Combi - Annus Subotica

DIZAJN

Fiorino Combi je kompaktan, okretan i sposoban da stigne bilo gde, sada je on još autentičniji i reprezentativniji predstavnik svoje kategorije. Kombinuje duh komercijalnog vozila sa izgledom automobila, sa novim odlikama koje su vrhunske u njegovoj kategoriji po pitanju performansi, udobnosti i funkcionalnosti, nosivosti i niskih troškova posedovanja vozila. Savršen za gradske avanture, fleksibilan u saobraćaju, jednostavan za upravljanje i parkiranje. Fiorino Qubo Trekking je idealno vozilo za one koji prelaze neravan teren, zađu u planinske predele ili jednostavno žele da voze tokom zimskih uslova bez problema, Qubo Trekking je posebna verzija standardno opremljena sa elektronskom blokadom diferencijala Traction+, sistem koji omogućava dodatno prijanjanje točkova kako bi bez problema savladali razne problematične podloge poput blata i snega.

 

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Uz Fiorino se možete opustiti dok radite, zahvaljujući njegovom ergonomskom i udobnom entrerijeru. Sada je obogaćen novim karakteristikama zbog kojih je kabina vozila funkcionalna kao prava putujuća kancelarija, uz upravljač sa komandama za radio uređaj i instrument tabla sa stalnim pozadinskim svetlom radi bolje vidljivosti, 5V USB priključak i dizajn prostora za odlaganje dokumenata i sitnica. Tu je i nekoliko multifunkcionalnih ladica za smeštanje predmeta, te bočnih ostava gde možete smestiti sve vaše stvari.

 

INFOTAINMENT

Dok vozite, vaš posao nikad ne stoji. Fiorino nudi potpuno novi multimedijalni sistem sa komandama na volanu i 7" touchscreen DAB radiom sa bluetooth i USB priključcima, kao i podrškom APPLE CARPLAY i ANDROID AUTO funkcije. Sve ovo je savršeno integrisano na instument tabli dajući vam punu kontrolu dok telefonirate bez potrebe da skidate ruke sa volana. Sva potrebna tehnologija na dohvat ruke.

PERFORMANSE

Fiorino Combi sa isporučuje sa serijom Euro 6,4 motora. Diesel MultiJet motor karakterišu sjajan osećaj zadovoljstva u vožnji, fantastične performanse, niski troškovi održavanja i ekološka održivost. ECOJET verzija je i u novom Fiorinu i nudi značajno smanjenje potrošnje goriva i nivoa emisija. Fiorino takođe nudi veći nivo udobnosti, naročito u gradu, zahvaljujući Comfort-Matic robotizovanom (MTA) menjaču.

 

TEHNOLOGIJA

Bezbednost je na prvom mestu kada je reč o vožnji do posla. Fiorino combi vam nudi svu opremu i sisteme neophodne za veću bezbednost

ESC (Elektronska kontrola stabilnosti) - Elektronska kontrola stabilnosti je elektronski sistem koji kontroliše stabilnost vozila u slučaju gubitka snage prijanjanja gume, čime se održava kontrola smera.

HILL HOLDER (Pomoć pri kretanju na uzbrdici) - Integrisan je u ESC sistem i automatski se aktivira na uzbrdici/nizbrdici sa upaljenim motorom i prikoči vozilo na par sekundi bez vašeg pritiskanja kočnice. 

Traction+ - Kao velika pomoć prilikom vožnje i kretanja u uslovima lošijeg prijanjanja (sneg, led, blato, itd.), omogućava da vučna sila bude raspoređena po istoj osovini kada oba točka proklizavaju. Traction+ sistem deluje tako što blokira točkove sa najmanjim prijanjanjem (ili one koji najviše proklizavaju) i prenosi vučnu silu na točkove sa najvećim prijanjanjem.

Kontrola Brzine-Tempomat - Omogućava vam da vozite na dugim i pravim putevima gde ima vrlo malo promena u vožnji, sa unapred podešenom brzinom bez pritiskanja papučice gasa.

 

PREVOZ

Fiorino predstavlja multifunkcionalnost transporta na usluzi vašem biznisu, u njega staje do 4 putnika i ima još prostora za teret, sa ukupnom nosivošću do 457kg putnika i tereta. Ovo ga čini idealnim vozilom za prevoz vašeg poslovnog tima i njihove opreme, uz komfor i bezbednost. Funkcionalnost je zagarantovana uz pomoć sklopive i preklopive zadnje klupe koja se može ukloniti da bi se stvorio prostor za autentični tovarni deo kombija sa zapreminom od čak 2,5 m3.

Fiat Fiorino Combi
Fiat Fiorino Combi cena
Fiat Fiorino Combi auto salon
Fiat Fiorino
Fiat Fiorino Combi oprema
Fiat Fiorino Combi Subotica

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci