Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Florino Cargo

Fiat Florino Cargo

Fiat Florino Cargo - Annus Subotica

DIZAJN

Spoljašnost Fiat Florino modela je redizajnirana upečatljivim detaljima u skladu sa prepoznatljivom linijom ostalih modela Fiat Professional game, ali ipak zadržava sopstveni karakter modela uz modran i dinamičan stil. Prednji deo sa visokim farovima za odličnu vidljivost
i zaštitu od sudara, kao i novi branik i maska hladnjaka koji naglašavaju njegov "automobilski" stil. Florino s ponosom predstavlja deo Fiat Professional Game koja naglašava snažan identitet brenda i posvećenost kategoriji lakih komercijalnih vozila. 

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Uz Florino se možete opustiti dok radite, zahvaljujući njegovom ergonomskom i udobnom entrerijeru. Sada je obogaćen novim karakteristikama zbog kojih je kabina vozila funkcionalna kao prava putujuća kancelarija, uz upravljač sa komandama za radio uređaj i instrument tabla sa stalnim pozadinskim svetlom radi bolje vidljivosti, 5V USB priključak i dizajn prostora za odlaganje dokumenata i sitnica. Tu je i nekoliko multifunkcionalnih ladica za smeštanje predmeta, te bočnih ostava gde možete smestiti sve vaše stvari, praktični držač za dokumenta, sedište suvozača koje se preklapa i obara i nezavisno zatvaranje prednjih/zadnjih vrata da bi se garantovala veća bezbednost pri utovaru/istovaru.  

TEHNOLOGIJA

Dok vozite, vaš posao nikad ne stoji. Florino nudi potpuno novi multimedijalni sistem sa komandama na volanu i 5" touchscreen radio sa bluetooth, USB i AUX priključcima. Ovaj radio se takođe može opremiti sitemom za navigaciju da se nikada ne biste izgubili. Sve ovo je savršeno integrisano na instument tabli dajući vam punu kontrolu dok telefonirate bez potrebe da skidate ruke sa volana. Sva tehnologija koja vam je potrebna, na dohvat ruke.

SNAGA

Okretnost je ključ vožnje u gradu. Florino poseduje celu paletu EURO 6 motora što je najkompletnija ponuda u ovom segmentu. DIESEL MULTIJET 2 motor karakterišu izvanredan osećaj zadovoljstva u vožnji, fantastične perfomanse, niski troškovi potrošnje goriva i zaštita životne sredine. Ušteda je takođe ključna. Fiat Florino uvodi i novu ECOJET verziju koja nudi značajnu redukciju u smislu potrošnje goriva i nivoa emisija, sa uštedom i do 14%. 

BEZBEDNOST

Kada vas posao obavezuje da svakoga dana budete na putu, bezbednost je od ključnog značaja. FIORINO nudi svu bezbednosnu opremu i pomoć u vožnji, kao što su ABS +EBD (elektronska distribucija sile kočenja), ESC u kompletu sa ASR (Sistem protiv proklizavanja) i HBA (Pomoć pri naglom kočenju). HILL HOLDER (pomoć pri kretanju na uzbrdici) za problematično startovanje na uzbrdici i parking senzori. Prednji i bočni vazdušni jastuci koji štite i glavu i grudi. Tempomat vam pomaže da uvek imate punu kontrolu u vožnji, posebno na autoputu.

PREVOZ

Florino Combi  predstavlja multifunkcionalnost transporta na usluzi vašem biznisu: u njega staje do 4 putnika i ima još prostora za teret, sa ukupnom nosivošću do 520KG putnika i teretaa. Ovo ga čini idealnim vozilom za prevoz vašeg poslovnog tima i njihove opreme, uz komfor i bezbednost. Kroz široka klizna bočna vrata putnici mogu da pristupe udobnim zadnjim sedištima kojih ima 2. Dostupna su takođe i leva bočna klizna vrata koja dodatno olakšavaju ulaz svih putnika. Funkcionalnost je zagarantovana uz pomoć sklopive i preklopive zadnje klupe koja se može ukloniti da bi se stvorio prostor za autentični tovarni deo kombija sa zapreminom od čak 2,5 m3 .

DODACI

FIORINO je kompletiran velikim izborom dodatne opreme vrhunskog kvaliteta, koju je kreirao MOPAR ® , brend za servise, brigu o korisnicima, originalne delove i dodatnu opremu Fiat Chrysler Automobiles grupacije.

RASPOLOŽIVE VERZIJE

1 Fiat Florino Cargo

2 Fiat Florino Combi

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat Florino Subotica
Fiat Florino cena
Fiat Florino prodaja
Fiat Florino
Fiat Florino Combi
Fiat Florino Cargo
Fiat Florino cenovnik
Fiat Florino oprema
Florino Cargo izgled

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci