Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Florino Combi

Fiat Florino Combi

Fiat Florino Combi - Annus Subotica

DIZAJN

Florino Combi je kompaktan, okretan i sposoban da stigne bilo gde, a danas je on još autentičniji i reprezentativniji predstavnik svoje kategorije. Kombinuje duh komercijalnog vozila sa izgledom automobila, sa novim odlikama koje su vrhunske u njegovoj kategoriji po pitanju PERFORMANSI, UDOBNOSTI i FUNKCIONALNOSTI, NOSIVOSTI i niskih troškova posedovanja vozila.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Uz Florino se možete opustiti dok radite, zahvaljujući njegovom ergonomskom i udobnom entrerijeru. Sada je obogaćen novim karakteristikama zbog kojih je kabina vozila funkcionalna kao prava putujuća kancelarija, uz upravljač sa komandama za radio uređaj i instrument tabla sa stalnim pozadinskim svetlom radi bolje vidljivosti, 5V USB priključak i dizajn prostora za odlaganje dokumenata i sitnica. Tu je i nekoliko multifunkcionalnih ladica za smeštanje predmeta, te bočnih ostava gde možete smestiti sve vaše stvari, praktični držač za dokumenta, sedište suvozača koje se preklapa i obara i nezavisno zatvaranje prednjih/zadnjih vrata da bi se garantovala veća bezbednost pri utovaru/istovaru.  

TEHNOLOGIJA

Dok vozite, vaš posao nikad ne stoji. Florino nudi potpuno novi multimedijalni sistem sa komandama na volanu i 5" touchscreen radio sa bluetooth, USB i AUX priključcima. Ovaj radio se takođe može opremiti sitemom za navigaciju da se nikada ne biste izgubili. Sve ovo je savršeno integrisano na instument tabli dajući vam punu kontrolu dok telefonirate bez potrebe da skidate ruke sa volana. Sva tehnologija koja vam je potrebna, na dohvat ruke.

MOTORI

Fiorino Combi sa isporučuje sa kompletnom serijom Euro 6 motora, što je i najšira ponuda u ovom segmentu. Diesel MultiJet2 motor karakterišu sjajan osećaj zadovoljstva u vožnji, fantastične performanse, niski troškovi održavanja i ekološka održivost. ECOJET verzija je i u novom Fiorinu i nudi značajno smanjenje potrošnje goriva i nivoa emisija, sa uštedom i do 14%. Fiorino takođe nudi veći nivo udobnosti, naročito u gradu, zahvaljujući Comfort-Matic robotizovanom (MTA) menjaču.

BEZBEDNOST

Bezbednost je na prvom mestu kada je reč o vožnji do posla. Fiorino vam nudi svu opremu i sisteme neophodne za veću bezbednost. Elektronska kontrola stabilnosti je elektronski sistem koji kontroliše stabilnost vozila u slučaju gubitka snage prianjanja gume, čime se održava kontrola smera. Hill Holder integrisan u ESC sistem, automatski se aktivira tokom pokretanja uzbrdo. Traction+ sistem deluje tako što blokira točkove sa najmanjim prianjanjem (ili one koji najviše proklizavaju) i prenosi vučnu silu na točkove sa najvećim prianjanjem. Poseduje i tempomat.

PREVOZ

Florino Combi  predstavlja multifunkcionalnost transporta na usluzi vašem biznisu: u njega staje do 4 putnika i ima još prostora za teret, sa ukupnom nosivošću do 520KG putnika i teretaa. Ovo ga čini idealnim vozilom za prevoz vašeg poslovnog tima i njihove opreme, uz komfor i bezbednost. Kroz široka klizna bočna vrata putnici mogu da pristupe udobnim zadnjim sedištima kojih ima 2. Dostupna su takođe i leva bočna klizna vrata koja dodatno olakšavaju ulaz svih putnika. Funkcionalnost je zagarantovana uz pomoć sklopive i preklopive zadnje klupe koja se može ukloniti da bi se stvorio prostor za autentični tovarni deo kombija sa zapreminom od čak 2,5 m3 .

DODACI

FIAT FIORINO je kompletiran velikim izborom dodatne opreme vrhunskog kvaliteta, koju je kreirao MOPAR ® , brend za servise, brigu o korisnicima, originalne delove i dodatnu opremu Fiat Chrysler Automobiles grupacije.

RASPOLOŽIVE VERZIJE

1 Fiat Florino Cargo

2 Fiat Florino Combi

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat Florino Combi Subotica
Fiat Florino Combi cena
Fiat Florino Combi
Fiat Florino Combi prodaja

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci