Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Panda

Fiat Panda

Fiat Panda - Annus Subotica

Nova Panda

Nova Panda je krajnji rezultat pametnih rešenja i inovativnih ideja osmišljenih i razvijenih za one koji traže hitar, okretan i zaista veliki gradski auto. U smislu izgleda, Pandin stil je elegantno izmenjen sa mekim, zaobljenim spoljnim linijama na pravilnoj, veoma efektivnoj karoseriji koja omogućava iskorišćenje prostora.

„Squircle” je novi simbol po kome se prepoznaje Panda. Ova geometrijska figura asocira na spoj između kvadrata (sinonima za efikasnost i jačinu) i kruga (koji predstavlja prijatnost i fleksibilnost).

Dizajn

Eksterijer    

Njen prednji deo ima jaku osobenost, sa blago konveksnim poklopcem motora koji se savršeno uklapa sa elegantnom horizontalnom rešetkom na hladnjaku i novim prednjim svetlima oblog oblika, koji još više dolaze do izražaja zbog dodatnog elementa sa Daytime Running Lights funkcijom. Fiat teži kreiranju visoko funkcionalnih modela poput ovog, zadržavajući nisku cenu Fiat Panda automobila.

Nekoliko karakterističnih osobina druge generacije Pande je redizajnirano, poput vertikalne grupe zadnjih svetala i trećeg prozora, sada sa omekšanim uglovima koji stvaraju efekat neisprekidane sjajne površine. Glatki, obli oblici se takođe nalaze na lajsnama koje su dodate na branike i bočne panele, što naglašava izgled za sve terene ovog modela.

Konačno, zadnji deo vrata prtljažnika sa poštovanjem se pruža ka zadnjem prozoru.  U kombinaciji sa bočnom linijom, ovo daje jak ustisak da se krovni panel oslanja na karoseriju.

Nova Panda je iznenađujuće velik auto.  Pruža Vam sav prostor koji Vam treba i njena fleksibilnost Vam omogućava da je maksimalno iskoristite.

Zapremina prtljažnika je 225 litara (kada je zadnje sedište postavljeno), koji postaju 260 litara kada se sedište pomeri 16 cm sasvim napred.   Potom, kada se naslon zadnjih sedišta preklopi, ukupna zapremina dostiže 870 litara.  Takođe ima 14 odeljaka za odlaganje i prednje suvozačevo sedište može se preklopiti tako da naslon služi kao sto kako bi se dobila praktična površina za spuštanje stvari.   Štaviše, kada su zadnja sedišta spuštena, dobija se ravna platforma za odlaganje stvari koja se proteže čitavom dužinom putničke kabine (preko 2 metra).

Enterijer

Prostrana i udobna putnička kabina Pande pruža krajnju slobodu upotrebe, gde fleksibilnost i višestranost postaju prave jake strane gradskog vozila.

Instrument tabla – oivičena višebojnim okvirom – dizajnirana kao praktična višenamenska polica koja sadrži veliki i prostran „džep“ za odlaganje svega što želite da ostavite potpuno slobodno.  Tome je dodata još više klasična kaseta za rukavice ugrađena u dnu instrument table.

Podignuta ručica menjača u centru instrument table, blizu volana, garantuje udobnu vožnju.  Druga stilska i funkcionalna odlika je prepoznatljiv oblik kočnice za parkiranje čija manja veličina omogućava efikasniju upotrebu prostora.

Panda ima tanka prednja sedišta kako bi vožnju učinila lakšom i kako bi se putnici bolje smestili jer ona omogućavaju više prostora za noge putnika koji sede pozadi, veću fleksibilnost (sedišta se horizontalno pomeraju 21cm, a vertikalno podešavanje je 6 cm) i poboljšanu udobnost sedenja zahvaljujući njihovom komforu i anatomskom obliku.

Tehnologija

Tehnologija SMART SOLUTIONS Blue&Me™ je sistem kreiran u saradnji između Fiat Auto i Microsoft koji je promenio komunikaciju, sistem informisanja i zabave u autu, uz pogodnosti u smislu udobnosti i bezbednosti. U potpunosti je u skladu sa zakonskim propisima, obzirom da se može koristiti, a da uopšte ne skidate ruke sa volana. Blue&Me™ Vam omogućava da koristite svoj mobilni telefon sa Bluetooth® tehnologijom u autu i da slušate muziku u digitalnom formatu, zahvaljujući hands-free funkciji i kontrolama na volanu.

Skydome je panoramski električni sunčani krov koji se sastoji od dva staklena okna, gde se prednje pomera u spojler položaj kada je otvoreno, kako bi pustilo svetlost unutra i dalo Vam osećaj vožnje na otvorenom.

Ekologija

Panda voli ljude i životnu sredinu. Zato je napravljena tako da štiti obe svoje misije. Sve njeni uređaji za bezbednost rade tako da obezbeđuju Vašu sigurnost tokom putovanja, dok u isto vreme, motori i ekološka tehnologija smanjuju potrošnju goriva i emisiju gasova. U savršenom Panda stilu, to je konkretan način da Vam pokaže koliko joj je stalo.

Da bi, u isto vreme, smanjila potrošnju i zagađenje, Panda nudi jednostavna i efektivna rešenja, poput Start&Stop sistema, koji zaustavlja motor kada stojite na semaforu ili u saobraćaju i ponovo ga pokreće čim krenete. eco:Drive je Vaš lični ekološki instruktor vožnje koji Vam je uvek na usluzi. Jednostavno čuvajte podatke o Vašoj vožnji na USB memoriji uključenoj u Blue&Me™ ulaz i prebacite podatke na računar radi detaljne analize svog stila vožnje i saveta kako da smanjite potrošnju goriva i emisiju gasova.

Panda je iskren auto: voli životnu okolinu, i rado to dokazuje. Zato ona nudi spektar visoko efikasnih motora, koje odlikuje niska potrošnja goriva i poštovanje životne okoline. Variraju od živahnog 69 KS 1.2 Fire i 65 KS 0.9 TWINAIR do šampiona u oblasti ekologije i ekonomičnosti: revolucionarnog 85 KS TwinAir Turbo, koji je osvojio zavidnu nagradu Motor Godine 2011 zbog svojih mogućnosti da smanji potrošnju goriva i emisiju izduvnih gasova do 30%, bez smanjenja zabave i uzbuđenja vožnje.

Bezbednost

Sa Pandom, iznenađenja su neizbežna, ali samo ona dobra. Zato uz nju standardno dolaze 4 vazdušna jastuka, kompletan ABS sistem sa Brake Assist Sistemom, naslone za glavu na prednjim sedištima sa sistemom zaštite od povrede vratnih pršljenova i ISOFIX priključcima. Dodatna opcija je Electronic Stability Control sistem zajedno sa Hill-holder koji pomaže vozaču prilikom pokretanja vozila na uzbrdici.

Fiat Panda
Fiat Panda cena
Fiat Panda oprema
Cena Fiat Panda
Fiat Panda cena
Fiat Panda
Fiat Panda prodaja
Fiat Panda
Fiat Panda
Fiat Panda oprema
Fiat Panda unutrašnjost
Fiat Panda enterijer

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Damir Stevanović

Prodajni savetnik

065 955 82 82

damir.stevanovic@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci