Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Panda

Fiat Panda

Fiat Panda - Annus Subotica

DIZAJN

SPREMAN ZA NOVE AVANTURE

Silueta Pande je jednostavno nepogrešiva. Njen dizajn kombinuje funkcionalnost i estetiku, od podignutih farova do zaobljenih uglova trećeg prozora koji omogućavaju još više vidljivosti. Zahvaljujući raznolikosti modela u kojima dolazi, Panda je dovoljno svestrana da ispuni sve vaše potrebe. Dizajn modela Panda je zasnovan na obliku Squircle - obliku koji kombinuje efikasnost i čvrstoću kvadrata sa razigranošću i fleksibilnošću kruga, dajući Pandi jedinstvenu ličnost. Panda je pravi izbor za svakoga.

PREDSTAVLJAMO VAM - PANDA CROSS

Putujte gradom uz pravi klasik, ali uradite to sa stilom i smelošću. Cross je najviša i najkompletnija verzija Pande. Kao što mu ime već kaže, Cross je vrhunska verzija koja spaja najbolje od udobnosti i tehnologije naglašavajući smele karakteristike Panda stila. Ako tražite pravi klasik, idite sa Cross verzijom.

 

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Nova Panda vam pruža sav prostor koji vam treba a njena fleksibilnost vam omogućava da je maksimalno iskoristite. Prostrana i udobna putnička kabina Pande pruža krajnju slobodu upotrebe, gde fleksibilnost i višestranost postaju prave jake strane gradskog vozila. Udobna, praktična i prijatna. Panda je savršeno mesto za putovanje na vašu omiljenu destinaciju. Pozicija sedišta vozača, ručica menjača i volan dizajnirani tako da vam obezbede maksimalnu udobnost. Unutar vaše Pande videćete kako se uz nova crna sedišta savršeno uklapa Fiat monogram.

 

INFOTAINMENT

VAŠ SVET, VAMA DOSTUPAN

Novi infotainment sistem na Fiat Panda modelu, karakteriše 5” radio DAB, AM/FM tuning, USB i Bluetooth konekcija. Radio od 7’’ vam omogućava da uživate u muzici, i povezivanju sa svojim uređajima na jasan, vidljiv i lak način. Uživajte u kristalno čistom zvuku i lakom povezivanju sa vašim telefonom.

 

PERFORMANSE

UKRCAJTE SU U VAŠU FIAT PANDU

Panda voli ljude i životnu sredinu. Sve njeni uređaji za bezbednost rade tako da obezbeđuju vašu sigurnost tokom putovanja, dok u isto vreme, motori i ekološka tehnologija smanjuju potrošnju goriva i emisiju gasova. Fiat Pandu karakteriše ponuda motora, i izbor između: Hibrid 1.0 GSE 70KS, 1.2 LPG 69KS, i naravno 0.9 85KS TwinAir za verzije 4x4. Odaberite vašu snagu i uživajte u vašoj novoj Pandi.

 

Fiat Panda
Fiat Panda oprema
Fiat Panda cena
Fiat Panda prodaja
Fiat Panda auto salon
Fiat Panda Subotica

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci