Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Panda

Fiat Panda

Fiat Panda - Annus Subotica

DIZAJN

Fiat Panda kombinuje izdržljiv dizajn sa detaljima u enterijeru koji će učiniti da Vam bude udobno dok se vozite. To je savršen automobil za gradsku vožnju. Nekoliko karakterističnih osobina druge generacije Pande je redizajnirano, poput vertikalne grupe zadnjih svetala i trećeg prozora, sada sa omekšanim uglovima koji stvaraju efekat neisprekidane sjajne površine. Glatki, obli oblici se takođe nalaze na lajsnama koje su dodate na branike i bočne panele, što naglašava izgled za sve terene ovog modela. Konačno, zadnji deo vrata prtljažnika sa poštovanjem se pruža ka zadnjem prozoru.  U kombinaciji sa bočnom linijom, ovo daje jak ustisak da se krovni panel oslanja na karoseriju.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Nova Panda je iznenađujuće velik auto.  Pruža Vam sav prostor koji Vam treba i njena fleksibilnost Vam omogućava da je maksimalno iskoristite. Prostrana i udobna putnička kabina Pande pruža krajnju slobodu upotrebe, gde fleksibilnost i višestranost postaju prave jake strane gradskog vozila.

ZAPREMINA

Zapremina prtljažnika je 225 litara (kada je zadnje sedište postavljeno), koji postaju 260 litara kada se sedište pomeri 16 cm sasvim napred.   Potom, kada se naslon zadnjih sedišta preklopi, ukupna zapremina dostiže 870 litara.  Takođe ima 14 odeljaka za odlaganje i prednje suvozačevo sedište može se preklopiti tako da naslon služi kao sto kako bi se dobila praktična površina za spuštanje stvari.   Štaviše, kada su zadnja sedišta spuštena, dobija se ravna platforma za odlaganje stvari koja se proteže čitavom dužinom putničke kabine (preko 2 metra).

TEHNOLOGIJA

Tehnologija SMART SOLUTIONS Blue&Me™ je sistem kreiran u saradnji između Fiat Auto i Microsoft koji je promenio komunikaciju uz pogodnosti u smislu udobnosti i bezbednosti. U potpunosti je u skladu sa zakonskim propisima, obzirom da se može koristiti, a da uopšte ne skidate ruke sa volana. Blue&Me™ Vam omogućava da koristite svoj mobilni telefon sa Bluetooth® tehnologijom u autu i da slušate muziku u digitalnom formatu, zahvaljujući hands-free funkciji i kontrolama na volanu.

FUNKCIONALNOST

Instrument tabla je dizajnirana kao praktična višenamenska polica koja sadrži veliki i prostran „džep“ za odlaganje svega što želite da ostavite potpuno slobodno.  Tome je dodata još više klasična kaseta za rukavice ugrađena u dnu instrument table. Podignuta ručica menjača u centru instrument table, blizu volana, garantuje udobnu vožnju. Panda ima tanka prednja sedišta kako bi vožnju učinila lakšom i kako bi se putnici bolje smestili jer ona omogućavaju više prostora za noge putnika koji sede pozadi, veću fleksibilnost (sedišta se horizontalno pomeraju 21cm, a vertikalno podešavanje je 6 cm) i poboljšanu udobnost sedenja zahvaljujući njihovom komforu i anatomskom obliku.

Ekologija

Panda voli ljude i životnu sredinu. Sve njeni uređaji za bezbednost rade tako da obezbeđuju Vašu sigurnost tokom putovanja, dok u isto vreme, motori i ekološka tehnologija smanjuju potrošnju goriva i emisiju gasova. Da bi, u isto vreme, smanjila potrošnju i zagađenje, Panda nudi jednostavna i efektivna rešenja, poput Start&Stop sistema, koji zaustavlja motor kada stojite na semaforu ili u saobraćaju i ponovo ga pokreće čim krenete. eco:Drive je Vaš lični ekološki instruktor vožnje koji Vam je uvek na usluzi. Jednostavno čuvajte podatke o Vašoj vožnji na USB memoriji uključenoj u Blue&Me™ ulaz i prebacite podatke na računar radi detaljne analize svog stila vožnje i saveta kako da smanjite potrošnju goriva i emisiju gasova.

Bezbednost

Sa Pandom, iznenađenja su neizbežna, ali samo ona dobra. Zato uz nju standardno dolaze 4 vazdušna jastuka, kompletan ABS sistem sa Brake Assist Sistemom, naslone za glavu na prednjim sedištima sa sistemom zaštite od povrede vratnih pršljenova i ISOFIX priključcima. Dodatna opcija je Electronic Stability Control sistem zajedno sa Hill-holder koji pomaže vozaču prilikom pokretanja vozila na uzbrdici.

MOTORI

Svaki Panda model koji odaberete, možete dobiti sa novim hibridnim motorom koji smanjuje emisije CO2 i potrošnju goriva do 30%. Uz sve ovo, Panda na hibridni pogon može da iskoristi pravo na besplatno parkiranje, pristup zoni ograničenog saobraćaja, porez, kao i na bonuse u skladu sa lokalnim zakonskim propisima. CNG MOTOR (motor na komprimovani prirodni gas) Širom asortimana možete odabrati i Fiat Natural Power: odlično rešenje za uštedu troškova goriva i poštovanje zaštite životne sredine usled niske potrošnje goriva i niskih emisija CO2, uz istovremeno postizanje visokog dometa i maksimalnog uživanja u vožnji zahvaljujući dvostrukoj opciji za gorivo - mogućnost korišćenja i metana i benzina.

 

OPREMA

1 Panda (klasičan stari izgled)

2 City Life (novi izgled)

3 Wild

4 Sport

5 City Cross

6 Cross

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat Panda Subotica
Fiat Panda oprema
Cena Fiat Panda
Fiat Panda cena
Fiat Panda oprema
Fiat Panda prodaja
Fiat Panda oprema
Fiat Panda oprema
Fiat Panda Cross
Enterijer Fiat Panda

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci