Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Panda van

Fiat Panda van

Fiat Panda van - Annus Subotica

DIZAJN

Pored upečatljivog stila koji ovaj model čini jedinstvenim, jasnih ali blagih linija i prednjeg dela koji se spušta od podignutih farova na dole, ono što Fiat Panda Van zaista izdvaja jeste kvalitet dizajna i izrade: materijali visoke otpornosti, izuzetno ozvučenje i rafinirana završna obrada. Panda Van je jednostavno elegantniji. Odaberite boju koja najviše odgovara vama i vašem poslu među pet novih pastelnih i metalik nijansi. 

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Ergonomska komandna tabla ima pristupačne komande i osmišljena je da bude praktična, dok njena multifunkcionalnost nudi maksimalnu udobnost vozačima. Male, ali veoma prostrane. Izdašne pregrade za odlaganje predmeta predstavljaju praktično rešenje za čuvanje dokumenata i radnog pribora. Podignuti položaj menjača olakšava vožnju i čini je prijatnijom, naročito prilikom gužvi u saobraćaju. Prostor u kabini Panda Van je u celosti optimizovan. Jedan primer za to jeste izmenjena veličina ručne kočnice, sa praktičnom i ergonomskom ručkom.

TEHNOLOGIJA

Panda Van je savršeno vozilo za obilazak grada jer obezbeđuje dovoljno prostora u unutrašnjosti vozila, dok je ujedno dovoljno kompaktno vozilo da zaobiđe velike saobraćajne zastoje. Pogodnost Fiat Pande Van jeste da dnevna svetla obezbeđuju maksimalnu vidljivost za vozače koji vam idu u susret.

SNAGA

Upravljanje Panda Vanom znači bezbednu vožnju i pouzdanost izuzetno efikasnih motora, uz nisku potrošnju. Obratite se našem prodajnom osoblju za detaljnije informacije o dostupnim tipovima motora i njihovim karakteristikama.

BEZBEDNOST

Vožnja u Panda Vanu znači bezbedno putovanje. ELD diferencijal za elektronsko zaključavanje u 4x4 verziji, koji obezbeđuje optimalnu distribuciju obrtnog momenta u slučaju lošeg prianjanja. Sistem za sprečavanje blokiranja kočnica (ABS), integrisan u kočioni sistem, sprečava klizanje točkova bez obzira na putnu površinu ili intenzitet kočenja. Elektronska raspodela sile kočenja (EBD) deli silu između prednje i zadnje osovine radi optimalne efikasnosti. Hidraulična pomoć pri kočenju (HBA), integrisana u ABS sistem, povećava intenzitet sile kočenja u odnosu na pritisak stopala na pedali za gas. Fiat Panda Van poseduje i elektronsku kontrolu stabilnosti ESC i vazdušne jastuke.

PREVOZ

Panda Van je sinonim za funkcionalnost. Na uzdužnim krovnim nosačima možete da pričvrstite i terete znatne težine. Sve je mnogo lakše uz Panda Van. A zarad elegantnijeg putovanja, Panda Van u ponudi ima aluminijumske felne od 14 ili 15 inča, kao i standardne gume 175/65 R14.

RASPOLOŽIVE VERZIJE

1 Fiat Panda Van

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat Panda Van Subotica
Fiat Panda van - Annus Subotica
Fiat Panda van
Fiat Panda van cena
Fiat Panda van cenovnik
Fiat Panda van oprema
Cena Fiat Panda van
Fiat Panda van

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci