Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Punto

Fiat Punto

Fiat Punto - Annus Subotica

Punto 2014

Zar ne biste voleli da sve što je dosadno, skupo, što zagađuje i što je komplikovano, pretvorite u nešto zabavno, prikladno, ekološko i jednostavno? Danas to možete uz atraktivan model po fantastičnoj ceni Fiat Punto 2014. Promenite perspektivu. Zaboravite na dosadu uz automobil izuzetan u svojoj klasi. Pogledajte njegove eksterne linije – savršena ravnoteža između karakterističnih elemenata njegovog dizajna i stalnog evolutivnog progresa- sa nove tačke gledišta. Uživajte u najnovijoj tehnologiji koja je jednostavna za korišćenje. Odaberite nivo opremljenosti. I krenite: neka zabava ne čeka.

Dizajn

Eksterijer

Prednji branik, u boji karoserije, ima novi dizajn koji naglašava tehničke i funkcionalne zone, poput dva ulaza za vazduh, koji su sada postavljeni u zajednički okvir trapezoidnog oblika, i dva bočna dodatka, koji sadrže indikatore pravca.

Na svim varijantama opremljenosti, crna rešetka ima dezen mreže sa šestougaonim otvorima što stvara jasan kontrast sa bojom karoserije.

Kao i na prednjem kraju, zadnji branik – opet u boji karoserije- ima novi dizajn.  Zadnje maglenke i rikverc svetla su i dalje postavljena u donjem delu, ali sada imaju izdužen oblik i integrisani su u površinu koja ih okružuje. Stilizovani Punto znak u ruby crvenoj boji koja je ista kao i boja Fiat znaka stoji na sredini zadnjeg dela auta.

 

Enterijer

Sedišta presvučena denim platnom, u raznim varijantama u zavisnosti od opremljenosti, imaju detalje raznih boja.   Boja površine instrument table varira od opcionala do opcionala, kako bi savršeno naglasila njegovu osobenost.

Tehnologija

Sa Puntom se ne zadovoljava ničim manjim, jer samo odličan auto ima tako odličan stil. SMART SOLUTIONS Blue&Me™ je sistem kreiran u saradnji između Fiat Auto i Microsoft koji je promenio komunikaciju, sistem informisanja i zabave u autu, uz pogodnosti u smislu udobnosti i bezbednosti. U potpunosti je u skladu sa zakonskim propisima, obzirom da se može koristiti, a da uopšte ne skidate ruke sa volana.

Blue&Me™ Vam omogućava da koristite svoj mobilni telefon sa Bluetooth® tehnologijom u autu i da slušate muziku u digitalnom formatu, zahvaljujući hands-free funkciji i kontrolama na volanu. Skydome Skydome je panoramski električni sunčani krov koji se sastoji od dva staklena okna, gde se prednje pomera u spojler položaj kada je otvoreno, kako bi pustilo svetlost unutra i dalo Vam osećaj vožnje na otvorenom.

eco:Drive eco:Drive je revolucionarni sistem koji Vam govori na koji način Vaš stil vožnje utiče na potrošnju goriva i emisije gasova i daje korisne savete kako da vozite na više ekološki način. „Ekološki odgovorni“ predlozi sistema mogu Vam pomoći da smanjite emisije za 15% i uštedite novac.

Ekologija

Air Tehnologija

Air Tehnologija nije samo fraza za zaštitu životne sredine. Ona znači više od same efikasnosti. I znači više od jednostavne uštede novca. Air tehnolgije su niz rešenja koje je Fiat dizajnirao i razvio krenuvši od toga šta Vi želite, kako bi poboljšao Vaš doživljaj vožnje. TwinAir, druga generacija MultiJet, MultiAir, Start&Stop, eco:Drive, Dualogic™ menjač, Blue&Me TomTom LIVE: ove tehnologije, sve razvijene iz jednostavnih, lakih, transparentnih ideja, dostupne su upravo sada, i nisu prazna obećanja. Poput vazduha koji udišete.

TwinAir

Dva cilindra čiji učinak je jednak učinku četiri cilindra: ovo je magija motora koji je osvojio prestižnu nagradu Motor godine 2011 i najbolji je primer downsizing koncepta (koncepta umanjenja) koji karakteriše brojne Fiatove inovacije. Specifikacija motora u kombinaciji sa 6-brzinskim menjačem čini da Punto 2013 bude ekološki (98 g/km CO2) i u isto vreme odličan za vožnju (85 KS pri 2000 rpm). Sa Dual Mass Flywheel zamajcem, vibracije i buka TwinAir motora su minimalizovane i vožnja je mirna. Pritisnite ECO prekidač kako biste odabrali jedan od dva stila vožnje: “normal” za pojačanu dinamiku i živahnost i “eco” za ekonomičniju vožnju.

MultiAir

Ovaj inovativni elektro-hidraulični kontrolni sistem ventila, koji je patentirao Fiat, garantuje direktno, dinamično upravljanje vazduhom i sagorevanjem. Na ovaj način, pored boljeg odgovora motora, snaga se povećava za 10%, nizak rpm obrtni momenat se povećava za 15%, a potrošnja i emisija izduvnih gasova se smanjuju za 10%.

MultiJet

Druga evolucija sistema Common Rail, omogućava da ovaj motor ima bolje upravljanje ubrizgavanjem goriva, sa brojem ubrizgavanja povećanim sa 5 na 8 u svakom ciklusu. Još tiši od prethodne verzije, omogućava uštedu goriva do 3% i smanjenje emisije azot oksida do 20%. 85 KS MultiJet je opremljen novim tehnologijama (Intelligent Alternator i Intelligent Flow) i postiže rekordno nizak nivo emisije CO2 vrednosti od samo 90 g/km.

Start& Stop

Ovaj inovativni, efikasni sistem zaustavlja motor Vašeg vozila kada stojite na semaforu ili u saobraćaju i ponovo ga pokreće čim krenete. Ali, on to čini tako inteligentno: sistem prepoznaje isprekidanu vožnju u koloni i sam se isključuje. Ponovo se uključuje nakon što postignete brzinu od 10 km/h. Pametni alternator automatski puni bateriju Vašeg vozila kada kočite kako bi smanjio opterećenje motora i potrošnju goriva.

Bezbednost

Bez ružnih potresa, sve je uzbudljivo u novom Puntu 2014. Vrhunsku pasivnu bezbednost garantuje karoserija napravljena od čeličnih elemenata visoke čvrstine, sigurnosni pojasevi sa zatezačima i vazdušni jastuci (do sedam). Uživajte u svom putovanju bez briga uz aktivnu sigurnosnu opremu dizajniranu za savršenu kontrolu vozila, poput ABS sistema sa EBD i ESC koji su integrisani sa sistemima ASR/MSR, HBA i Hill Holder za pomoć pri pokretanju vozila uzbrdo, prednjih maglenki sa funkcijom ugaonog podešavanja koje se automatski podešavaju i osvetljavaju krivine dok upravljate.

Fiat Punto cena
Fiat Punto prodaja
Fiat Punto oprema
Fiat Punto cena
Fiat Punto
Cena Fiat Punto
Fiat Punto
Fiat Punto motor
Fiat Punto
Fiat Punto
Fiat Punto oprema
Fiat Punto

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Damir Stevanović

Prodajni savetnik

065 955 82 82

damir.stevanovic@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci