Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Talento

Fiat Talento

Fiat Talento - Annus Subotica

DIZAJN

Biti pametan znači umeti da se prilagodiš. Umeti da se suočiš sa različitim situacijama i uvek nađeš savršeno rešenje za njih. Fiat Talento ume sve to. Osmišljen da transportuje teret i putnike i nudi profesionalcima široku paletu mogućnosti, različite opcije tovarnog prostora i dodatne opreme, - što pravi veliku razliku tokom vašeg svakodnevnog rada.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Talento unutrašnjost je savršena kancelarija za potpuno posvećene radnike. Pažljivo promišljena da kombinuje udobnost i funkcionalnost, upotpunjena je komponentama koje čine da svaki sat na poslu bude prijatan i efektivan. Jedan od razloga zašto je Talento savršeno mesto za rad jeste opcija centralnog suvozačevog sedišta koje se preklapa sa stočićem na poleđini i ostavom za odlaganje ispod sedišta, uz dodatak držača za vaš "pametni" telefon i tablet.

TEHNOLOGIJA

Otključavanje bez ključa / pokretanje auta bez ključa su pažljivo osmišljeni za zauzete ruke vrednih radnika. Parkiranje Fiat Talenta je olakšano sa integrisanim parking senzorom i opcijom zadnje kamere čija se slika prikazuje na 7" ekranu osetljivom na dodir. Takođe poseduje pomoćno ogledalo za mrtvi ugao koji poboljšava vašu preglednost.

SNAGA

Talento poseduje paletu EURO 6 motora, uključujući i pouzdani BI-TURBO motor, sa TRACTION+ sistemom i ESP sa HILL HOLDER-om što vam omogućava da radite svuda gde je potrebno. Pouzdan, moćan, sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, dostupan sa motorima do 145 KS. On je savršen za vaš posao, sa visokim performansama i niskom potrošnjom.

BEZBEDNOST

Sa ovim jedinstvenim sistemom, svaki radnik, putnik ili tovar će bezbedno stići na cilj. Talento u standardnoj opremi dolazi sa ABS sa EBD i HBA. I sa ESC sa sistemom TRACTION+ koji raspoređuje obrtni momenat na točkove, pružajući najbolje prianjanje. Tu je i HILL HOLDER tehnologija koja vam pomaže na strmim putevima, držeći vaše kočnice aktiviranim prve tri sekunde.

PREVOZ

Svestranost je ključ vođenja uspešnog posla. Bilo da su u pitanju roba ili putnici, Fiat Talento je projektovan da efikasno prevozi sve njih, a da pritom vozilo ne gubi svoju kompaktnost - to je prava stvar u urbanim uslovima. Fleksibilan i prilagodljiv, sa mogućnošću lakog utovara i velikih predmeta kako kroz bočna, tako i kroz zadnja vrata

UDOBNOST PUTNIKA

Talento kao prevoznik putnika može biti porodični auto ili luksuzni kombi prevoz putnika. Verzija za prevoz putnika pruža vrhunsku udobnost i daje mogućnost tri reda sedišta, sa do čak devet mesta za sedenje  i prtljažnim prostorom  od 1,0 m3 u verziji sa kratkim međuosovinskim rastojanjem i 1,8 m3 u verziji sa dugim međuosovinskim razmakom. Profesionalni i amaterski sportisti takođe mogu uživati u udobnosti Talenta.

RASPOLOŽIVE VERZIJE

1 Fiat Talento Furgon

2 Fiat Talento Combi

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat Talento cena

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci