Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Tipo 5 vrata

Fiat Tipo 5 vrata

Fiat Tipo 5 vrata - Annus Subotica

Nije vam potreban crveni tepih da biste pokazali da imate stila.

Sa snažnim karakterom i dinamičnom ličnošću novog Tipa 5 vrata, možete da usmerite svu svoju energiju ka cilju kojem idete. I zavolećete njegovu pobedničku kombinaciju stila, sadržaja i postojanja, sve u jednoj kompaktnoj formi. 

 

Novi Tipo sa 5 vrata donosi Vam dosad neotkrivenu količinu komfora i udobnosti. Možete da birate između tkanine i eko kože, na udobnim, ergonomskim sedištima, u istoj boji kao i ostatak enterijera.

Čak i više od toga, možete da nađete neograničen broj inteligentnih rešenja za optimizaciju prostora, kao što su brojne pregrade za sitnice, sa ukupnim kapacitetom 12l, za smeštanje svega što Vam je potrebno za put. Odlučite se za Fiat Tipo model i kontaktirajte nas za bliže informacije i cenu Fiat Tipo modela.

 

 

 

 

Prostor:

 

 

Nikada dovoljno prostora. Pogotovo kada negde putujete ili imate ispunjen radni dan. Iz tog razloga novi Tipo sa 5 vrata poseduje superiornu količinu prostora u gepeku u svojoj klasi, od 440 litara, dovoljno da se spakuju i najglomaznije stvari. 

 

 

 

 

 

Nije Vam potreban neograničen horizont da biste uživali u novom putovanju. 

Kad god da putujete, gde god da putujete, šta god da radite, zaslužujete najbolje: uključujući najbolje vozne karakteristike u klasi, malu potrosnju i malu količinu izduvnih gasova. Novi Tipo sa 5 vrata pruža vam sve ovo i još više, sa svojom bogatom paletom motora. 

Pored svoje neverovatne pouzdanosti, novi Tipo sa 5 vrata donosi vam i veliki izbor Euro 6 benzinskih i dizel motora, sa snagom od 90 do 120KS.Naši 1.3 i 1.6 litara MultiJet2 Dizel motori nude Vam nesvakidašnje malu potrošnje goriva i komformu i fluidnu raspodelu snage, na kakvom god putu da se nađete.

Uputstvo

Fiat Tipo cena

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Damir Stevanović

Prodajni savetnik

065 955 82 82

damir.stevanovic@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci