Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Tipo Cross

Fiat Tipo Cross

Fiat Tipo Cross - Annus Subotica

DIZAJN

Vreme je za otkrivanje novih puteva i to sa savršenim partnerom za svakodnevne avanture. Novi Tipo Cross, je Crossover spreman da vas iznenadi svojim privlačnim izgledom, boljom tehnologijom i unapređenim performansama. Drugačijeg dizajna, tehnologije nove generacije i jedinstvene udobnosti. Novi Tipo je spreman da promeni vaš pogled na svet. 

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Novi Tipo je najbolja verzija sebe. Otkrijte novi domet, koji je tu da bi izvukao ono najbolje iz vas. Vreme je da idete u grad u najboljem izdanju, uz udobnost, naravno. Novi urbani asortiman sa dodatnim inovacijama i funkcionalnošću poboljšava svakodnevna putovanja. Bilo da se radi o hečbeku, limuzini ili karavanu, uvek vas očekuje iznenađenje.

TEHNOLOGIJA

Sa potpuno novim sistemom Uconnect™ 5, vožnja uz internet je dostigla novi nivo. Otkrijte sistem za informacije i zabavu sledeće generacije, koji je korisniji, moćniji i bogatijeg sadržaja.

NOVI TIPO CROSS

Novi Tipo Cross čini udobnost svežijom i dinamičnijom više nego ikada. Od spoljašnjosti do modernog i udobnog enterijera, kao i novog sistema za informacije i zabavu koji će učiniti vaše putovanje laganim.

NOVI TIPO CITY CROSS

Novi Tipo Cross prkosi svakodnevnici, sa uzbudljivim, privlačnim dizajnom koji dostiže vrhunac sa Cross Aesthetic paketom.

NOVI PAKET D-FENCE

Novi paket D-Fence, koji je opcionalan, predstavlja inovativan sistem proizvoda za dezinfekciju kabine i prostora za putnike.

NOVI TFT

Digitalna instrument tabla od 7" u boji što omogućava vozačima da lako prate najvažnije podatke, kao što su brzina, količina goriva, eko indeks i informacije o putovanju.

RADIO OD 10"

Osetljivi ekran radija od 10,25 " sa rezulocijom do Ultra HD. Sistem omogućava dodavanje više korisničkih profila, što olakšava konfiguraciju unapred. 

ULAZ BEZ KJUČA/GO

Ova tehnologija prepoznaje prisustvo elektronskog ključa koji vam omogućava da otvarate ili zatvarate vrata i prtljažnik bez pritiskanja dugmeta.

 

APPLE CARPLAY I ANDROID AUTO

Bežični Apple CarPlay i Android Auto™ pametniji su i bezbedniji
načini korišćenja telefona sa Uconnect™ radijom od 10,25" znakovi Apple Inc.

BEŽIČNI PUNJAČ I USB

Ako vam je potrebno brzo punjenje, samo postavite pametni telefon na podlogu i magično će početi da se puni. Neka putovanje bude udobno i putnicima na zadnjem sedištu uz USB punjač na poleđini.

NAPREDNI SISTEMI ZA POMOĆ

Novi Tipo asor timan nije samo primer dobrog stila, već je napredan i u tehnološkom smislu. Sa više bezbednosnih funkcija zahvaljujući kojima se osećate sigurnije tokom vožnje. 

OPREMA

1 Tipo Cross

2 Tipo City Cross

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat Tipo Cross Subotica
Fiat Tipo Cross cena
Fiat Tipo Cross dizajn
Fiat Tipo Cross karakteristike
Fiat Tipo Cross unutrašnjost

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci