Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Tipo HB

Fiat Tipo HB

Fiat Tipo HB - Annus Subotica

DIZAJN

AVANTURISTIČKI STAV

Drugačijeg dizajna, tehnologije nove generacije i jedinstvene udobnosti. Novi Tipo Hatchback je spreman da promeni vaš pogled na svet. Novi Tipo čini udobnost svežijom i dinamičnijom više nego ikada. Od spoljašnjosti, do modernog i udobnog enterijera, kao i novog sistema za informacije i zabavu koji će učiniti vaše putovanje laganim.

PREDSTAVLJAMO VAM - TIPO CROSS

Da biste imali Cross duh, morate biti istovremeno i najjači i najhrabriji. Cross je najviša i najkompletnija verzija modela Tipo, i sve u jednom verzija koja spaja najbolje od udobnosti i tehnologije, ne ostavljajući po strani njegove glavne sportske karakteristike.

 

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Fiat Tipo Hatchback je dizajniran za maksimalni komfor za vozača i za putnike. Sa unutrašnjošću u koju glatko staje petoro odraslih osoba, daje svakome potreban prostor. U njega možete staviti skoro sve što čini vaš život. Praktičnost je najveći prioritet Fiat Tipa, zato njegov prtljažnik nudi kapacitet od 440 litara koji je vodeći u klasi. Vrhunski komfor na putu, za svakoga. Eksterijer novog Fiat Tipo Hatchback savršeno se uklapa sa enterijerom, sedištima od crne tkanine sa Fiat monogramom.

TEHNOLOGIJA

SIGURNOSNI SISTEMI OBEZBEĐUJU VAM UŽIVANJE TOKOM PUTOVANJA

Novi Tipo asortiman nije samo primer dobrog stila, već je napredan i u tehnološkom smislu. Sa više bezbednosnih funkcija zahvaljujući kojima se osećate sigurnije tokom vožnje.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL - Sistem adaptivnog tempomata na Tipo modelu koristi svoj prednji radar kako bi održao unapred zadatu bezbednu udaljenost od vozila ispred, vozeći između 30 i 160km/h.

LANE CONTROL - Ako se automobil nenamerno pomera van svoje trake, tokom vožnje iznad 60km/h, sistem će na instrument tabli pružiti vizuelnu indikaciju praćenu otporom upravljača kako bi se automobil vratio nazad u okvire trake. 

INTELLIGENT SPEED ASSIST AND TRAFFIC SIGN RECOGNITION - Novi Tipo Hatchback prepoznaje saobraćajne znakove i pokazuje ih na TFT ekranu. Kada aktivirate sistem Speed Limiter moguće je ograničiti brzinu automobila na maksimalnu dozvoljenu, koju čita sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova.

ATTENTION ASSIST -  Ovaj sistem može otkriti početne znakove umora vozača nadgledanjem bočnih kretanja vozila, savetujući da napravite pauzu. Vizuelno i zvučno upozorenje biće prikazano na instrument tabli.

ACTIVE GRILL SHUTTER - Ovaj sistem optimizuje aerodinamiku korišćenjem ventilacionih otvora unutar rešetke za podešavanje protoka vazduha do motora. Omogućava brže zagrevanje motora, smanjuje buku i štiti rashladnu jedinicu.

 

INFOTAINMENT

ZABAVA U VOŽNJI

Sa potpuno novim sistemom Uconnect™, vožnja je dostigla novi nivo. Otkrijte sistem za informacije i zabavu sledeće generacije, koji je korisniji, moćniji i bogatijeg sadržaja.

Na novom modelu Tipo Hatchback tehnologija se ističe. Radio od 7’’ vam omogućava da uživate u muzici, navigaciji i povezivanju sa svojim uređajima na jasan, vidljiv i lak način. Infotainment Uconnect™ 10,25’’ je dostupan kao opcija.

 

PERFORMANSE

VIŠE EFIKASNOSTI ZA VIŠE ZABAVE

Paleta motora Fiat Tipo Hatchback je napravljena da zadovolji svakodnevnu vožnju i pruži performanse koje su vam potrebne za avanturu. Birajte između dinamičnog dizel motora, veoma sposobnog benzinskog motora, ili potpuno novog hibridnog motora, koji sadrži 1,5l turbo benzinski motor i električni motor od 48V.

 

Fiat Tipo HB
Fiat Tipo HB cena
Fiat Tipo hatchback Subotica
Fiat Tipo hatchback oprema
Fiat Tipo HB auto kuća
Fiat Tipo HB prodaja

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci