Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Tipo HB

Fiat Tipo HB

DIZAJN

Sa snažnim karakterom i dinamičnom ličnošću novog Fiat Tipa sa 5 vrata, možete da usmerite svu svoju energiju ka cilju kojem idete. I zavolećete njegovu pobedničku kombinaciju stila, sadržaja i postojanja, sve u jednoj kompaktnoj formi. Novi Tipo sa 5 vrata donosi Vam dosad neotkrivenu količinu komfora i udobnosti. Možete da birate između tkanine i eko kože, na udobnim, ergonomskim sedištima, u istoj boji kao i ostatak enterijera.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Fiat Tipo sa 5 vrata je dizajniran za maksimalni komfor i za vozača i za putnike. Sa unutrašnjošću u koju glatko staje petoro odraslih sa visinama od 1.85cm, daje svakome potreban prostor, delimično zahvaljujući i izdašnim ostavama i pregradama za sitnice sa ukupnom zapreminom od 12 litara. Za vrhunski komfor na putu - za svakoga.

PROSTRANOST

Fiat Tipo sa 5 vrata odlikuje prostranost. U njega možete staviti skoro sve što čini vaš život. Praktičnost je najveći prioritet Fiat Tipa sa 5 vrata: zato njegov prtljažnik nudi kapacitet od 440 litara koji je vodeći u klasi. Dakle, skoro sve što poželite možete poneti sa sobom, bilo da idete na letovanje ili prenosite određene stvari. 

SEDIŠTA

Fiat Tipo sa 5 vrata nudi 5 komfornih i udobnih sedišta sa ergonomskom podrškom u dvema izvedbama: tekstil i koža. Da ne pominjemo prostor za noge koji je vodeći u klasi. Dakle, možete posmatrati svet kroz koji prolazite u potpunom komforu.

TEHNOLOGIJA

Smestite se u Fiat Tipo sa 5 vrata i doživećete vrhunski tehnološki ugođaj našeg sedmoinčnog Uconnect™ HD tableta i radia sa bluetoothom i komandama na volanu. Zahvaljujući zadnjim parking senzorima, Tipo čini svaki manevar lakim i sigurnim. Pefektni dizajn prednje maske sadrži svetla za maglu tako da ćete i u lošijim vremenskim uslovima putovati bezbedno bez brige.

MOTORI

Po pitanju motora, Fiat Tipo vam nudi više opcija, od koje svaka ima svoje prednosti. Od 1.4 benzinskog motora pa sve do 1.3 i 1.6. Multidžet II dizela, Fiat Tipo sa 5 vrata donosi prave odluke za najbolje performanse, sa potrošnjom od samo 3.7 l/100 km.

OPREMA

1 Tipo

2 City Life

3 Life

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat Tipo HB
Fiat Tipo 5 vrata enterijer
Fiat Tipo cena
Fiat Tipo tehnologija
Fiat Tipo 5 vrata tehnologija
Fiat HB Subotica
Hatchback
Fiat auto kuća
Fiat redizajn
Redizajn Fiat HB

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci