Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Tipo Sedan

Fiat Tipo Sedan

Fiat Tipo Sedan - Annus Subotica

DIZAJN

Logika TIPO. Dodati potpunu serijsku opremu. Dodati prostor za tebe i tvoju porodicu. Dodati udobnost koja je na vrhu kategorije, zadržavajući veoma nisku cenu Fiat Tipo modela. Sve je to ono što mi nazivamo logikom Tipo. Limuzina dizajnirana i napravljena prema tvojim potrebama. Sve ono što je potrebno, od praktičnosti do serijske opreme. I sve po nenadmašnoj ceni.

 

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Dali smo prostora udobnosti. Fiat Tipo Sedan je osmišljen kako bi pružio maksimum prostora i udobnosti kako za vozača tako i za putnike: prostrana kabina za udoban smeštaj 5 odraslih osoba. Putovanje, bez obzira da li je na kratke relacije, treba da bude udobno i treba da predstavlja užitak, što će vam ovaj Fiat model pružiti.

PROSTRANOST

Osmišljen kako bi sa sobom poneo sve ono što ti je potrebno zahvaljujući zapremini prtljažnika od 520 litara, sve to u samo 4,5 metra. Fiat Tipo sa četvoro vrata je dizajniran tako da pruži maksimalan prostor i udobnost svim putnicima. Bilo da putujete na letovanje ili prenosite stvari, prostranost će vas oduševiti i olakšati vaše putovanje.

ODLAGANJE

Udobnost unutrašnjosti zahvaljujući prostranosti i pametnim rešenjima: pretinci za odlaganje, automatski klima uređaj, komande na upravljaču i infotainment sistem. Tipo je opremljen sa mnoštvom pretinaca u koje možeš odložiti sve ono što želiš, pretinci su ukupnog kapaciteta od 12 litara. Za ostale detalje o vozilu posetite Fiat Srbija / TIPO

TEHNOLOGIJA

Lakoća i neposrednost za slušanje vaše omiljene muzike ili poslednjih vesti uz radio sa blouetoothom i komandama na volanu. Pefektni dizajn prednje strane sadrži integrisana svetla za maglu. Elektrohromatski retrovizori, senzor za kišu, automatska svetla da bi se prilagodio svakom stanju vidljivosti. 

PARKING

Najbolji auto za lako parkiranje jeste moderan auto sa najnovijom tehnologijom. Zahvaljujući zadnjim parking senzorima, Tipo Sedan čini svake manevar lakim i sigurnim. Priuštite sebi najnoviju tehnologiju i uživajte u vožnji svakoga dana.

OPREMA

1 Tipo

2 City Life

3 Life

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat Tipo Sedan
Fiat Tipo oprema
Fiat Tipo tehnologija
Fiat Tipo bezbednost
Fiat Tipo enterijer
Fiat Tipo unutrašnjost
Tipo Sedan
Tipo Sedan Subotica
Auto kuća Subotica
Redizajn Fiat Sedan

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci