Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Tipo SW

Fiat Tipo SW

Fiat Tipo SW - Annus Subotica

DIZAJN

AVANTURISTIČKI STAV

Neka vas vode vaše odluke, Tipo Station Wagon osmišljen je kako bi vam olakšao svakodnevnu mobilnost i doneo više radosti i sreće. Od sada više ne morate odlučivati između udobnosti i stila. Sa novim Tipo Station Wagon dobijate oboje. Tipo Station Wagon je idealni automobil za porodice koje traže svestrano i funkcionalno vozilo koje ispunjava svakodnevne potrebe putovanja. Upoznajte ga i dopustite mu da vas impresionira.

PREDSTAVLJAMO VAM - TIPO CROSS

Da biste imali Cross duh, morate biti istovremeno i najjači i najhrabriji. Cross je najviša i najkompletnija verzija modela Tipo, i sve u jednom verzija koja spaja najbolje od udobnosti i tehnologije, ne ostavljajući po strani njegove glavne sportske karakteristike.

 

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Volan, pedale i sedište u savršenoj liniji zajedno čine istinsku ergonomsku vozačku poziciju. I sve je pod kontrolom do nasitnijeg detalja. Beskompromisan komfort i dizajn, Fiat Tipo Station Wagon nudi pet komfornih, ergonomskih sedišta. Da ne spominjemo prostor za noge najveći u klasi. Fiat Tipo Station Wagon vam obezbeđuje veliki prostor u koji staje sve, sa svojim prtljažnikom od 550 litara sa niskim pragom utovara za maksimalnu fleksibilnost i prostor. Tako da vi i vaši bližnji možete gledati svet kako prolazi u potpunom komforu. Eksterijer novog Fiat Tipo Station Wagon savršeno se uklapa sa enterijerom, sedištima od crne tkanine sa Fiat monogramom.

TEHNOLOGIJA

SIGURNOSNI SISTEMI OBEZBEĐUJU VAM UŽIVANJE TOKOM PUTOVANJA

Novi Tipo asortiman nije samo primer dobrog stila, već je napredan i u tehnološkom smislu. Sa više bezbednosnih funkcija zahvaljujući kojima se osećate sigurnije tokom vožnje.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL - Sistem adaptivnog tempomata na Tipo modelu koristi svoj prednji radar kako bi održao unapred zadatu bezbednu udaljenost od vozila ispred, vozeći između 30 i 160km/h.

LANE CONTROL - Ako se automobil nenamerno pomera van svoje trake, tokom vožnje iznad 60km/h, sistem će na instrument tabli pružiti vizuelnu indikaciju praćenu otporom upravljača kako bi se automobil vratio nazad u okvire trake. 

INTELLIGENT SPEED ASSIST AND TRAFFIC SIGN RECOGNITION -  Novi Tipo Station Wagon prepoznaje saobraćajne znakove i pokazuje ih na TFT ekranu. Kada aktivirate sistem Speed Limiter moguće je ograničiti brzinu automobila na maksimalnu dozvoljenu, koju čita sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova.

ATTENTION ASSIST - Ovaj sistem može otkriti početne znakove umora vozača nadgledanjem bočnih kretanja vozila, savetujući da napravite pauzu. Vizuelno i zvučno upozorenje biće prikazano na instrument tabli.

ACTIVE GRILL SHUTTER - Ovaj sistem optimizuje aerodinamiku korišćenjem ventilacionih otvora unutar rešetke za podešavanje protoka vazduha do motora. Omogućava brže zagrevanje motora, smanjuje buku i štiti rashladnu jedinicu.

 

INFOTAINMENT

ZABAVA U VOŽNJI

Sa potpuno novim sistemom Uconnect™, vožnja je dostigla novi nivo. Otkrijte sistem za informacije i zabavu sledeće generacije, koji je korisniji, moćniji i bogatijeg sadržaja. Radio od 7’’ vam omogućava da uživate u muzici, navigaciji i povezivanju sa svojim uređajima na jasan, vidljiv i lak način. Infotainment Uconnect™ 10,25’’ je dostupan kao opcija.

 

PERFROMANSE

VIŠE EFIKASNOSTI ZA VIŠE ZABAVE

Paleta motora Fiat Tipo Station Wagon je napravljena da zadovolji svakodnevnu vožnju i pruži performanse koje su vam potrebne za avanturu. Birajte između dinamičnog dizel motora, veoma sposobnog benzinskog motora, ili potpuno novog hibridnog motora, koji sadrži 1,5l turbo benzinski motor i električni motor od 48V.

 

Fiat Tipo SW
FIAT TIPO STATION WAGON
Fiat Tipo SW cena
Fiat Tipo SW Subotica
Fiat Tipo SW oprema
Fiat Tipo SW prodaja

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci