Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Tipo SW

Fiat Tipo SW

Fiat Tipo SW - Annus Subotica

DIZAJN

Sav prostor koji će vam ikad trebati – automobil ukupne dužine od samo 4.37 metara modernog, dinamičnog i praktičnog karaktera. Ukratko – jednostavna elegancija. Moderan, dinamični stil: od dnevnih LED dnevnih svetala (DRL) do velikodušne horizontalne prednje maske vozila sa hromiranim detaljima i sportskom linijom koja se proteže od prednje haube preko krova do zadnjeg spojlera, svaki deo Fiat Tipo SW se elegantno uklapa, praktično i u harmoniji u celokupnu sliku. Da bi stvorili ličnost koja neće proći neopaženo.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Praktično, ušuškan i komforan za vas I vase saputnike. Čak i za najviše: zato što u Tipo SW može stati 5 osoba visokih 1.85 m u potpunom komforu, sa najvećim prostorom za noge u klasi. Volan, pedale i sedište u savršenoj liniji zajedno čine istinsku ergonomsku vozačku poziciju. I sve je pod kontrolom do nasitnijeg detalja.

SNAGA

Od 1.4-litara benzinskog do 1.6-litara MultiJet II dizel motora, Fiat Tipo SW vam donosi prava rešenja kako bi ste dobili najbolje performance, sa niskom potrošnjom goriva od svega 3.7 l/100 km.

ODLAGANJE

550 litara prostora lako dostupnog prtljažnog postolja sa niskim pragom utovara, I još rekonstruisani “Cargo box” sistem za maksimalnu fleksibilnost i prostor. Da ne govorimo još o “Flip&Fold” zadnjim sedištima za savršeno ravan tovarni prostor do 1.80 m dužine.

TEHNOLOGIJA

Ko kaže da ne treba razmaziti svoju decu? Pusti te ih da slušaju njihovu omiljenu muziku na “Uconnect™ 7” HD tabletu. Nema potrebe da ih prekidate osim ukoliko želite da čujete vesti ili da se vratite na put sa “TomTom” 3D mapom. Sve to jednim dodirom ekrana. Ali bez svađe molim.

UDOBNOST PUTNIKA

Beskompromisan komfort i dizajn: Fiat Tipo SW nudi pet komfornih, ergonomskih sedišta obloženih tkaninom ili tehno-kožom. Da ne spominjemo prostor za noge najveći u klasi. Tako da vi i vaši bližnji možete gledati svet kako prolazi u potpunom komforu.

OPREMA

1 Tipo

2 City Life

3 Life

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat Tipo SW prodaja
Fiat SW Subotica
Subotica
Fiat Tipo SW cena
Fiat SW prodaja

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci