Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Florino

Florino

Fiat Florino - Annus Subotica

Novo lako komercijalno vozilo, nazvano Fiorino, koje je razvijeno u saradnji sa Peugeotom i Citroenom (logičan nastavak višedecenijske saradnje PSA grupacije i Fiata na razvoju i proizvodnji dostavnih vozila). Nudi se i u komercijalnoj i u putničkoj varijanti. Za informacije o ceni Fiat Florino modela i paketa kontaktirajte naš auto salon.

Njegov se dizajn zasniva na inovativnoj ideji: da stvore vozilo kod kojeg bi spoljne dimenzije bile više kompaktne nego kod komercijalnih vozila segmenta 1B, tj. nego kod «malih kombija», ali koje će biti jednako prostrano i funkcionalno, sa niskim operativnim troškovima i sa vrlo privlačnom cenom. Svojim kompaktnim dimenzijama, visokom linijom krova, bočnim kliznim vratima i dvokrilnim vratima prtljažnika nudi veliku prilagodljivost i cilja kako na manje firme za dostavu robe u gradskim sredinama, tako i na mlade kupce kojima treba auto za sportske aktivnosti. Fiorino je dugacak 3,86 metra, širok 1,71 metra, visok 1,72 metra, prostor za teret kod dostavne Cargo varijante je dužine 1,5 metara, korisna zapremina istog iznosi 2,5 kubna metra, a ukupna nosivost ovog komercijalca je 610 kg (zajedno sa vozačem).

On predstavlja idealno rešenje za sve one koji treba da provedu duge sate u vožnji ili koji uz to treba da obave i brojne isporuke, poput različitih zanatlija, radnika na poslovima održavanja, uslužnih preduzeća ili kurirskih službi.

Combi verzija ima i sedišta pozadi, pa nudi mesta za ukupno četri putnika + 270 kg nosivosti (ima naravno i stakla na bocnim kliznim vratima, kao i modifikovan prednji branik, uz mogućnost povrata PDV jer se radi o teretnom vozilu). Ugrađuje se jedan benzinski (1,4L 16v sa 73KS) i jedan dizel motor (1,3L Multijet sa 75KS i 95KS), a Fiat naročito ističe njihovu ekonomicnost i ekološku podobnost, što ilustruje podatakom da dizel motor prosečno troši 4,5 litara goriva na 100 km i da emituje 119 grama CO2 po kilometru (ovaj dizelaš postiže maksimalnu brzinu od 157 km/h).

Fiat Florino cena
Fiat Florino prodaja
Fiat Florino
Fiat Florino
Fiat Florino
Fiat Florino cenovnik
Fiat Florino oprema

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Damir Stevanović

Prodajni savetnik

065 955 82 82

damir.stevanovic@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci