Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Blog >> Bosch Car Service Exchange program

Bosch Car Service Exchange program

Bosch Car Service Exchange program auto delovi

Postoje različite vrste servisa širom sveta i Srbije, a samo neki su renomirani i čast je biti deo istih. Upravo jedan od takvih jeste Bosch Car Service

Prve Bosch Car Service usluge su počele da se nude upravo u AK Annus, u Subotici. Prepoznali smo koji brendovi se poklapaju sa našim stilom rada, pa je pored Fiat-a i Ravenol-a svoje mesto dobio i Bosch Car Service. To je nezavisni lanac servisera širom sveta. Auto servis sa njihovom licencom podrazumeva korišćenje najsavremenijih tehnologija za dijagnostifikovanje, alate i stručnost majstora koji pristupa vašem vozilu. Više o tome pročitajte na ovom linku.

Troškovi kupovine novog dela za automobil mogu biti visoki i često neisplatljivi za vozača. To se najčešće dešava kod starijih automobila. S obzirom na kvalitet koji pruža obnovljeni auto deo od strane Bosch Car Service Exchange programa, trošak za vozača je neosporivo niži. 

Koji su to autodelovi koji su najčešće predmet popravke? 

auto delovi 

Bosch Car Service Exchange program podržava različite predmete popravke. Trend tržišta razmene pokazuje rast tražnje za konvencionalnim proizvodima kao što su alternatori, kočnice, pumpe za ubrizgavanje distributera itd. Osim toga, raste područje modernih sistema za ubrizgavanje benzinskih i dizel motora, a u tom slučaju kompenente za razmenu su kontrolne jedinice, pumpe visokog pritiska i sl.

Pročitajte još: Autodelovi i kako doći do njih.

U AK Annus vršimo prodaju i ugradnju Bosch delova, a u samoj Bosch fabrici se vrši remont istih. Nastavite sa čitanjem da saznate kako taj proces izgleda. 

Bosch Car Service kao svetski gigant među auto servisima razvija različite pristupe radi kvalitetnog i lakog obavljanja servisa. Jedan takav jeste Bosch Car Service Exchange program. Ono podrazumeva fabričku popravku delova automobila. Šta to zapravo znači? Stari deo će biti popravljen i radiće kao nov.

 

koraci Bosch Car Service Exchange program na engleskom

Prednosti Bosch Car Service Exchange programa

Sada kad su vam otklonjene sve sumnje u proces Bosch Exchange programa, treba da znate i to da ovim putem Bosch garantuje ispravnost i kvalitet popravljenog auto dela koji je isti kao i kod novog. 

Bosch Exchange program je ekonomičan i prijatelj ekologije. Svake godine, prepravka delova na ovaj način spašava 25 hiljada tona CO₂ širom sveta, koji ne završava u atmoferi. 

Dakle, ništa se ne prepušta slučaju. Sva nova znanja u svetu automobila se odmah implementiraju u Bosch Car Service Exchange program i na taj način se on svakodnevno razvija. Ovo za vas znači da će u svakom trenutnu vaš popravljeni auto deo biti izraz poslednje generacije znanja odnosno najbolje moguće rešenje ikada. 

Sve ovo vas čeka na adresi Vareška 18 u Subotici. Za više informacija pozovite nas.

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci