Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Blog >> Fiat

Fiat

Fiat Giardiniera iz Srbije
06/10/2020
Fiat Giardiniera iz Srbije

Italijanski brend automobila Fiat, čiji smo ovlašćeni diler, će uskoro proizvoditi novi Giardiniera model, osveženog dizajna i modernizovan. Ovu vest su objavili italijanski časopisi koji se bave automobilima. Mlađi entuzijasti i ljubitelji staromodnih modela su već vozili ovaj model automobila, ukoliko vole odltimer modele čiji je član Fiat Giardiniera iz šezdesetih. 

fiat tipo hatchback annus subotica blog
04/08/2020
Prostranost i druge odlike Fiat Tipo Hatchback modela

Fiat Tipo Hatchback, odnosno Fiat Tipo sa 5 vrata, ima mnogo da ponudi. Za početak, ovo je auto ukupne dužine 4,37 metara. U želji da ponudi više prostora za korišćenje, Fiat Tipo sa 5 vrata je duži od svojih konkurenata. Inače, reč hatch znači otvor, a back nazad, pa reč hatchback treba da podseća upravo na 5 vrata koje ima ovaj Fiat Tipo. 

04/08/2020
Zašto je važna test vožnja pri kupovini auta?

Osnovna stvar za sve buduće vlasnike vozila jeste test vožnja. 

Tačno je da današnja kupovina preko interneta funkcioniše uspešno, ali sa svojim nedostacima teško da će moći da zameni terensku prodaju. Uživo možete da isprobate komad odeće i obuće: da li fotografija sa interneta odgovara pravoj prilici, da li veličina odgovara vašem obimu tela i stopala, da li vam je u tome toplo ili hladno? Ista pravila važe prilikom kupovine vozila.

Fiat 500 Hybrid Launch Edition
04/06/2020
Fiat 500 Hybrid Launch Edition

Za početak, kako bi shvatili napore unapređenja tehnologije, hajde da se kažemo par reči o brendu Fiat. Davne 1899. godine Fiat je počeo sa radom. Vremenom brend se nije mnogo menjao, ali se uvek prilagođavao tržišitu i njegovim potrebama. Fiatova misija glasi:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci