Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Blog >> Fiat 500 Hybrid Launch Edition

Fiat 500 Hybrid Launch Edition

Fiat 500 Hybrid Launch Edition

Za početak, kako bi shvatili napore unapređenja tehnologije, hajde da se kažemo par reči o brendu Fiat. Davne 1899. godine Fiat je počeo sa radom. Vremenom brend se nije mnogo menjao, ali se uvek prilagođavao tržišitu i njegovim potrebama. Fiatova misija glasi:

...pravljenje automobila privlačnog dizajna sa visoko-tehnološkim motorima, automobila koji su pristupačni i poboljšavaju kvalitet svakodnevnog života. Sam Fiat doživeo je mnogobrojne promene u korporacijskoj kulturi i mentalitetu, i kao rezultat, on je danas posvećen konstantnom i brzom napretku, tehnološkim istraživanjima, kvalitetu dizajna i ulivanju poverenja svojim kupcima.”

Tradicija i ugled kompanije Fiat su neosporivi i to je samo jedan od razloga zašto se AK Annus opredelila da bude Fiat partner, a kako to Fiat ispunjava svoju misiju, pročitajte nadalje.

Fiat 500 Hybrid 

Model Fiat 500 Hybrid je pravi gradski automobil proizveden sa jasnim ciljem - menjati tehnologiju, a čuvati prirodu. Od novog i efikasnijeg lakog hibridnog motora, preko pažljivo odabrane Rugiada nijanse zelene boje, do presvlaka od Seaqual materijala koji se prave od reciklirane plastike iz mora, napravljena je specijalna serija automobila inspirisana lepotom prirode i snagom okeana - Mild Hybrid Launch Edition.

Micro/mild hybrid vozila

Specijalna serija Fiat 500 vozila opremljena je novim lakim hibridnim motorom sa električnim sistemom od 12V. Ovakav motor smanjuje emisije i potrošnju goriva. Tehnologija koja pruža dodatnu snagu motoru tokom ubrzavanja pomoću litijum jonske baterije puni se prilikom kočenja i smanjenja brzine bez spoljnih izvora napajanja. 

Zar Fiat nije na sve mislio?

Unutrašnjost i ekologija Fiat 500 Hybrid modela

Svesni smo koliko je ekologija važna danas. Vreme je da vratimo prirodi ono što joj pripada, a Fiat 500 se pobrinuo za to. Čak je i unutrašnjost modela Fiat 500 iz serije Hybrid Launch Edition pravljena vodeći računa o prirodi, s obzirom da je korišćen ekskluzivni SEAQUAL materijal koji se pravi od plastike prikupljene sa morskog dna. Time se čuvaju prirodni resursi i smanjuje količina otpada u slanim vodama.

Evo i na koji način. 

Plastični otpad se prikuplja iz Sredozemnog mora radi dobijanja PET-a, strugotina ili peleta. Time se čiste vodene površine, a u tome ujedno pomažu i ribari. Plastika se transformiše u poliestersko predivo od kojeg se prave tkanine. U fazi tkanja, SEAQUAL se meša sa drugim ekološkim, prirodnim, recikliranim ili obrađenim vlaknima. Ujedno, koriste se ekološke boje i premazi čija je proizvodnja zasnovana na tehnikama štednje vode i energije, i tako se upotpunjava ovaj vertikalni, ekološki proces.

Kod modela Fiat 500 iz serije Hybrid Launch Edition, uvek aktuelni ekološki model Fiat 500 zelen je u svakom smislu. Specijalna serija, dostupna i kao hatchback i kao kabriolet, čini vožnju ekološki svesnijom. Zakažite svoju test vožnju i oprobajte čari Fiat 500 hibridnog modela. Više informacija o test vožnji pronađite na https://www.annus.rs/kontakt

 
 
 

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci