Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Usluge >> Auto-mehaničarske usluge

Auto-mehaničarske usluge

Auto-mehaničarske usluge

Evropski nivo usluga

Zamena ulja i filtera, zamena razvodnog kaiša i španera, popravka kočnica, zamena delova vešanja, popravka i zamena delova motora i menjača, kao i svi ostali mehaničarski poslovi potrebni vašem automobilu, kod nas se obavljaju na nivou najboljih evropskih servisa.

Profesionalni pristup

Specijalizovani majstori zaposleni kod nas profesionalno pristupaju svakom automobilu i pregledaju ga tako da svaka naša mušterija ima uvid u stanje svog vozila i u ono sta je potrebno uraditi da bi bilo 100% ispravno. Obučeni mehaničari raspolažu specijalnim alatima, opremom, dizalicama i svime onim što krasi savremeni napredni auto servis, a sve u cilju brze i kvalitetne usluge.

Od zamene sijalice…

Od jednostavne zamene sijalica, preko kvarova na instalaciji, do kvara alternatora i anlasera kao i svi ostali električarski problemi koji su vas zadesili kod nas se rešavaju brzo i efikasno. Iskustvo naših autoelektričara u kombinaciji sa vrhunskom opremom garantuju da će svi problemi sa strujom na vašem vozilu biti rešeni na pravi način.

…do premotavanja

Popravka anlasera i alternatora se vrši u specijalno opremljenoj radionici, što znači da smo spremni na sve: kako na jednostavnu zamenu četkica, tako i na premotavanje statora vašeg anlasera ili alternatora. Delovi koje ugrađjujemo su kvalitetni, tako da je opasnost od eventualnog kratkog spoja, topljenja instalacije ili požara na vašem automobilu, potpuno isključena.

Zakažite Servis

Branko Ljubanić
Branko Ljubanić
(prijemi referent)
Saša Laščik
Saša Laščik
(prijemi referent)

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci