Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Usluge >> Profesionalno čišćenje DPF filtera

Profesionalno čišćenje DPF filtera

Dpf Filter Ikonica

Najbolje rešenje za Vaše vozilo 

Annus ekskluzivno predstvalja revolucionarni sistem za regeneraciju i čišćenje DPF filtera odnosno FAP filtera. U pitanju je najnovija zaštićena i patentirana tehnologija koja filterima vraća originalne performanse, bez gubitka garancije.

  • DO 90% UŠTEDE U ODNOSU NA NOV DEO
  • ISTE PERFORMANSE KAO KOD NOVOG DELA
  • SERTIFIKOVANI REZULTAT ČIŠĆENJA
  • BRZINA I VEĆI KVALITET ČIŠĆENJA OD TRADICIONALNIH METODA, BEZ OTVARANJA

Regeneracija DPF filtera

Sve strožiji propisi u oblasti emisije gasova u atmosferu doveli su do brzog razvoja na polju izduvnih sistema. Proizvođači ove mašine su prihvatili izazov i oslanjanjući se na znanje stečeno dugogodišnjim iskustvom, razvili su potpuno nov sistem potpune regeneracije DPF filtera.

Čišćenje se obavlja bez invanzivnih operacija (poput temperaturnog šoka, sečenja, zavarivanja) što osigurava da fizičko-hemijska svojstva filtera ostanu nepromenjena. Tehnologija omogućava maksimalnu efikasnost i kod ponovljenih procesa, pri čemu filter zadržava originalna svojstva i nastavlja da radi kao nov.

S obzirom da se u ovoj proceduri filter ne otvara i ne seče, sama procedura nema uticaj na važenje garancije.

Dpf Filter
Galerija: 

O mašini

DPF cleaner X-200/3

Raspolažemo najnovijom mašina kojom se sprovodi ovaj revolucionarni postupak. To nam omogućava da bez bojazni možemo garantovati da će zaštitni materijali koji okružuju osetljivu srž filtera ostati postojani i neće izgubiti na svojoj efikasnosti. 

Iz mašine izlazi potpuno regenerisan filter koji je u postupku povratio potpuno iste performanse koje je imao kada je bio nov.

Ne narušava ekosisteme

Odgovorni zajedno! Pored toga što su se DPF filetri do sada pokazali kao najefikasnije rešenje za smanjenje emisije štetnih gasova, njihova regenracija doprinosi zaštiti životne sredine smanjujući potrebu za proizvodnjom i upotrebom većeg broja filtera koji će završiti na deponijama. 

Prvi u Srbiji

Autokuća Annus je ovlašćenja za upotrebu najnovije tehnologije regeneracije DPF filtera. Prvi posedujemo ovu jedinstvenu mašinu koja će uštedeti velike količine novca i pomoći očuvanju životne sredine.

Čišćenje DPF filtera (video)

Svetsko priznanje

Sertifikati

Sistem kojim raspolažemo je nosilac brojnih svetskih priznanja, između ostalog i LiqTech sertifikata zasnovanog na testiranju koje potvrđuje da su nakon sprovedenog postupka zadržana svojstva i performanse novog filtera.

Pored toga tu je i TUV NORD sertifikat koji takođe garantuje kvalitet čitave procedure.

  

Zakažite Servis

Branko Ljubanić
Branko Ljubanić
(prijemi referent)
Saša Laščik
Saša Laščik
(prijemi referent)

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci