Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat 500L Urban

Fiat 500L Urban

Fiat 500L Urban - Annus Subotica

DIZAJN

Karakteristike ove porodice vozila su još vidljivije u novom Fiat 500L modelu. Restilizovan dizajn spoljašnjosti sa legendarnim novim detaljima. „Brkovi“, rešetka i LED dnevna svetla ističu isti legendarni osmeh kao kod modela Fiat 500. Takođe se može videti i porodična sličnost u profilu, sa bočnim lajsnama i hromiranim drškama i detaljima. Hromirani detalji spojeni sa dizajnom porodice 500. Novi branici u boji karoserije naglašavaju eleganciju automobila.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Puno prostora za eleganciju. Alternativa Dnevna soba na točkovima. Prostrano, udobno i elegantno višenamensko vozilo nudi 3,17 kubnih metara životnog prostora, sve to upotpunjeno novim detaljima enterijera. Novi 500L: smestite se i krenite na put

MAESTRO, MUZIKA!

Klasična muzika, pop, malo hevi metala ili šta kažete na audio knjigu? Bez obzira na muzički ukus, bićete srećni sa Uconnect™ HD LIVE sistemom I ekranom osetljivim na dodir od 7 inča. A za slušaoce sa najprefinjenijim ukusom tu je Beats sistem. Postoji samo jedan problem. Usaglasiti se oko izbora muzike.

PRIJATELJI I PORODICA

U redu, porodica je na prvom mestu, ali kada izlazite sa prijateljima, počastite ih elegancijom novog 500L. Postoji nova komandna tabla, sada sa hromiranim logom 500.

BLUETOOTH®

Promenite svoj stil. Novi 500L zamišljen je da vas zadivi svojim prostorom i pokretljivošću, ali novi detalji su ono najbolje u njemu. Novi dizajnirani volan ima novi raspored komandi. Menjač je podignut kako bi se poboljšala ergonomija, a tu je i novi logo 500 za poboljšanje stila.

SUŠTINA SA STILOM

Da li ste ikada videli brižljivije osmišljeni metod kontrolisanja brzine? Restilizovana TFT tabla u boji okružena je novim indikatorima sa brojevima i podignutim oznakama na bazi.

KABINA

Udobno se smestite, krećemo! Nova unutrašnjost modela 500L je spoj dizajna sa funkcionalnošću i udobnosti sa elegancijom. Od novih sedišta i pokrivača komandne table do ambijentalnog osvetljenja, atmosfera u kabini je upečatljiva.

SATELITSKA NAVIGACIJA

TomTom satelitska navigacija pruža vam sve najinovativnije karakteristike, poput IQ Routes®, koji se bazira na najvećoj bazi podataka ruta ikada (u sistemu satelitske navigacije) i pomaže vam da pronađete najbrži put do svog odredišta. Novi Uconnect HD NAV LIVE sistem I ekran od 7 inča u potpunosti koristi funkcionalnost ekrana osetljivog na dodir kako biste mogli da dodirnete ekran i zumirate dok ne dobijete najbolji pregled mape.

NOVI TFT

Nadgledajte svoja putovanja pomoću nove instrument table. Novi TFT ekran od 3,5 inča u boji i ažurirani dizajn koji stvara više prostora za instrument tablu omogućavaju vozaču savršen pregled svih parametara.

VOLAN SA INTEGRISANIM KOMANDAMA

Sa novim modelom 500L tehnologija vam je - bukvalno - na dohvat ruke. Kao i karakterističan izvanredan dizajn, novi volan sa integrisanim komandama pruža vam udobnost da kontrolišete sve glavne funkcije radio i instrument table najmanjim pokretom prstiju.

Uconnect™ LIVE

Volite tehnologiju? Onda ćete voleti i Uconnect™ LIVE. Povežite Uconnect™ radio sa vašim pametnim telefonom i iskoristite brojne aplikacije u sistemu automobila, poput eco:Drive za praćenje vašeg stila vožnje i poboljšanja ekonomičnosti goriva. my:Car: za praćenje stanja vašeg automobila, preko pametnog telefona ako želite, i za podsećanje gde ste se parkirali. Uključuje i logovanje na Fejsbuk i Tviter. Ili slušajte preko 43 miliona pesama na aplikaciji Deezer ili preko 100 miliona radio stanica na TuneIn, pratite vesti u realnom vremenu na Reuters i dobijajte informacije o saobraćaju, lokacije kamera za kontrolu brzine i vremensku prognozu preko TomTom Live usluga. 

APPLE CARPLAY

Novi 500L radi sa Apple CarPlay. Apple CarPlay je najpametniji i najbezbedniji način upotrebe vašeg iPhone u automobilu. Zahvaljujući glavnim aplikacijama i funkcijama projektovanim specijalno za CarPlay na ekranu vašeg 500L, možete dobiti saobraćajne biltene, ostvarivati telefonske pozive, slati i primati tekstualne poruke i slušati muziku, a da vam pažnja ostane na putu pred vama. Sa aplikacijom Siri možete koristiti glasovne komande za upravljanje glavnim funkcijama vašeg pametnog telefona, ili možete koristiti ekran osetljiv na dodir ili komande montirane na volanu. CarPlay, iPhone i Siri su registrovani zaštitni znakovi Apple Inc.

ANDROID AUTO™

Novi 500L je kompatibilan sa Android Auto™. Android Auto™ pojednostavljuje pristup vašem sadržaju i aplikacijama dok vozite bez rizika po vašu bezbednost. Vaše aplikacije će se pojaviti na ekranu vašeg 500L zahvaljujući jednostavnom intuitivnom interfejsu, organizovanom u stranice koje je lako čitati. Pomoću Google mapa možete dobiti saobraćajne biltene i još puno toga u realnom vremenu, a uz najbolju hands-free tehnologiju možete ostvarivati pozive i slati i primati poruke, a da ne skidate ruke sa volana. Android, Android Auto™, Google Play i druge oznake su registrovani zaštitni znakovi Google Inc.

PAMETNA ZADNJA KAMERA

Vožnja u rikverc je sada lakša nego ikada. Čim aktivirate menjač za kretanje u rikverc, zadnja kamera se uključuje i jasna izoštrena slika prostora iza vas se pojavljuje na ekranu vašeg novog Fiat 500L. Priuštite sebi najnoviju tehnologiju i uživajte u vožnji.

OPREMA

1 Pop Star

2 Lounge

Za sve detaljne informacije o izboru opreme, kontaktirajte autokuću Annus.

Fiat 500l
Fiat 500L Urban
Fiat 500L Urban prodaja
Fiat 500L Urban slike
Fiat 500L Urban unutrašnjost
Fiat 500L Urban cena
Fiat 500 L Urban
Fiat 500 L Urban Pop Star
Fiat 500L Urban Lounge
Fiat 500L Urban cena

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci