Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> RAVENOL

RAVENOL

RAVENOL je zaštitni znak Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmBh, osnovanog 1946. godine u Nemačkoj. U to vreme, paleta proizvoda je obuhvatala ulja za monogradne motore i razna tehnička sredstva za čišćenje, koja su se distribuirala direktno i putem regionalnih trgovačkih lanaca.

Sa proširenjem i modernizacijom Werter fabrike tokom pedesetih i šezdesetih godina, širila se i paleta proizvoda, te je obuhvatala višegradna motorna ulja i transmisiona ulja, masti, kao i uvođenje maziva i sredstava za negu motorbicikala, kao i širok spektar sredstava za hlađenje. Distributivna mreža Ravenol proizvoda se postepeno širila, da bi obuhvatila celu Nemačku. 

Formirana je uspešna mreža trgovaca Ravenol proizvoda, a Ravenol je postala prepoznatljiva marka, a sve kao rezultat rada naših predstavnika.

Da bi ispunio sve veće tehničke zahteve tržišta, Ravenol je proširio paletu svojih proizvoda tokom osamdesetih godina na polusintetička motorna ulja i sintetička motorna ulja i ulja za menjače, raznu autokozmetiku, kao i na maziva i masti. U međuvremenu, distribucija naših proizvoda na teritoriji Nemačke je uključivala razne velike distributivne grupe, kako je potražnja za Ravenol proizvodima rasla. 

Ova ekspanzija prodaje naših proizvoda je nastavljena tokom devedesetih godina, te je pokrivala i tržišta drugih kontinenata, kako je nastavljena globalizacija tržišta, te se danas Ravenol proizvodi prodaju u više od 80 država širom sveta.

Od osnivanja, kasnih četrdesetih godina, Ravenol je neprekidno na čelu nauke podmazivanja (lubrikacije), te danas može da se pohvali jednom od najinovativnijih, tehnički najnaprednijih paleta proizvoda za podmazivanje u svetu, te su, zaista, Ravenol proizvodi bez premca bilo gde u svetu.

Da bi se osigurao kontinuitet ovako visokog standarda, RAVENOL proizvodi se neprestano proveravaju i testiraju u našoj laboratoriji, koja je opremljena najmodernijom opremom. Neprekidno proveravamo i testiramo kvalitet naših proizvoda kroz proveru kvaliteta i sisteme nadzora kroz proizvodni proces. Pored navedenog, proizvodi se nadziru kroz naš unutrašnji sistem provere, da bi se osiguralo, da će od ulaznih sirovina pa sve do krajnjeg proizvoda, kupac moći da se osloni na kvalitet i tehnologiju Ravenol proizvoda. 

Pored zaštite visokih standarda Ravenol proizvoda, posedujemo laboratorije sa visokoobrazovanim stručnjacima u oblasti analize ulja, razvoja proizvoda i analize pružanja usluga. Uvek držimo korak sa industrijom u cilju unapređenja naših proizvoda, što, zauzvrat, osigurava još veću pouzdanost našim kupcima i održava nas na čelu trenutnog tehnološkog razvoja.

Iza RAVENOL proizvoda stoji profesionalan i iskusan tim, koji su tu da osiguraju, ne samo kvalitet proizvoda, nego i da se staraju o potpunom zadovoljstvu kupaca. Naši kvalifikovani timovi za prodaju i distribuciju su kako u Nemačkoj, tako i u mnogim zemljama širom sveta u kojima sada Ravenol proizvodi dostupni, su posvećeni pružanju brze i pouzdane usluge u svako doba.

RAVENOL nudi ulja za automobile, ulja za kamione, ulja za oldtimere, ulja za traktore, marinska ulja, ulja za hidrauliku, ulja za automatske menjače, ulja za manuelne menjače, maziva, antifrize i razne tečnosti. 

 

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci