Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat Scudo Furgon

Fiat Scudo Furgon

Fiat Scudo Furgon - Annus Subotica

DIZAJN

Fiat Professional zna da je svaki radnik izuzetno ponosan na ono što radi. Postoji umetnost i stručnost povezana sa svakim poslom i profesijom. Naš fokus je oduvek bio da vas smestimo u vozilo koje vam svakodnevnu rutinu čini udobnijom, prijatnijom i efikasnijom. Potpuno novi Scudo je najnovije vozilo u porodici Fiat Professionala koje je dizajnirano da vam pomogne da uradite više i što je najvažnije, da vam pomogne da bolje obavite svoj posao. Iskusite udobnost vožnje furgona koji više liči na automobil.

UNUTRAŠNJOST I PROSTOR

Fiat Scudo je dizajniran posebno za zadatke u modernom vremenu. Od kurirskih službi do građevinskih radnika, vozača do zanatlija, Scudo je opremljen pametnim rešenjima i funkcijama koje pružaju maksimalnu fleksibilnost za vaš posao. Transformišite bilo koji trenutak kada niste na putu u priliku da se opustite, radite ili uživate u osećaju dobro obavljenog posla. Zahvaljujući pametnoj i jednostavnoj organizaciji enterijera, brzo napravite udobno kancelarijsko okruženje i pobrinite se da nikada ne propustite priliku da izvršite još jedan zadatak.

 

TEHNOLOGIJA

Ostanite bezbedno povezani sa telefonom zahvaljujući ekranu osetljivom na dodir od 7” (opciono) i integrisanom navigacijom koja vam prikazuje benzinske stanice, parkinge, lokalne vremenske prilike i omogućava laku pretragu interesantnih mesta. Sistem multimedije obuhvata predviđenu mogućnost za Apple CarPlay i Android Auto™, DAB tjuner i komande na volanu.

 

MOTOR

Scudo MultiJet verzija novog Scuda sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem nudi dva vrhunska motora koji se ističu svojom efikasnošću i performansama. 

 

BEZBEDNOST

Bezbednost na putu znači da vaš posao može da nastavi da raste. Potpuno novi Scudo ima 14 aktivnih i pasivnih bezbednosnih sistema koji mogu da otkriju i pomognu vam da izbegnete sudar ili incidente… ili jednostavno da smanjite stres! To je duševni mir koji pomaže da ostanete usredsređeni na posao koji je pred vama. Čak i ako njegove kompaktne dimenzije olakšavaju manevrisanje, Scudo poseduje inovativna rešenja koja vam pružaju kontrolu nad dešavanjima oko vašeg vozila. Svaki put i posao su različiti, a sada možete računati na Scudo kako biste bili sigurni da je putovanje do tamo uvek glatko. Njegov kompaktni dizajn i dimenzije, u kombinaciji sa četiri nezavisna vešanja točkova (ojačana prednja osovina McPherson sa stabilizatorom i kosim viljuškastim vešanjem za zadnju osovinu), pružaju osećaj sličan automobilu uz mogućnosti radnog vozila kojem možete da verujete.

 

PREVOZ

Novi Scudo je dizajniran i organizovan da pruži pametnu, beskompromisnu fleksibilnost svakog dana. Scudo nudi do 6,6m3 zapremine tovarnog prostora i nosivosti do 1.333 kg. Ta veličina prostora vam garantuje dovoljno prostora da ponesete svu opremu, materijale ili teret koji su vam potrebni da biste svoj rad podigli na najviši nivo. Fiat Professional je proučio šta vam je potrebno da biste najbolje radili. Prostrani tovarni prostor modela Scudo može da drži dve palete u Standard verziji, kao i tri palete u verziji Maxi. Ovaj prostor vam pruža maksimalno samopouzdanje kako bi svoj posao ispravno obavili.

 

Fiat Scudo Furgon

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Momčilo Korać

Prodajni savetnik

065 955 82 82

momcilo.korac@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci