Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Blog >> Najbolje komercijalno vozilo Fiat Doblo

Najbolje komercijalno vozilo Fiat Doblo

Fiat Doblo najbolje komercijalno vozilo

Kompanija Fiat se pobrinula da upotpuni ponudu za fizička i za pravna lica. Kada pričamo o pravnim licima, na raspologanju stoje Fiat Professional vozila. Naravno, vozilo se može koristiti u one svrhe koje vama odgovaraju, ali radi lakše orijentacije Fiat je napravio ovu podelu. U ovom tekstu će se govoriti o vozilu Fiat Doblo. Unutrašnjost, funkcionalnost, bezbednost i mogućnosti samo su neke teme koje će biti obrađene. Ovo vozilo možete poručiti i preuzeti u autokući Anuš.

Prvi utisak koji odaje Fiat Doblo je utisak terenskog vozila za dostavu, ali je ipak mnogo više od toga. Pokazaćemo zašto je to tako. 

Fiat Doblo će izdržati sve

Fiat doblo komercijalno vozilo subotica

Motor koji radi za Fiat Doblo je 1.4 T-Jet Natural Power Euro 6 sa 120 konjskih snaga. Ono što je drugačije kod ovog modela u odnosu na ostale jeste što ima sistem dvostrukog goriva. To znači da možete da sipate i metan i benzin. Ovo je prednost, jer na ovaj način olakšavate troškove oko pogona. Fiat Doblo Cargo troši svega 4,8 litara dizela na 100 kilometara pri različitom teretu. Menjač i kvačilo su poboljšani u odnosu na ranije serije.

Sve ovo govori u prilog da je Doblo odličan izbor za poslovanje, pogotovo za lokalne teretne potrebe. Moguće je utovariti različite vrste tereta, a snaga motora će lako podneti težinu i kabaste oblike. Fiat Doblo je u stanju da ostvari tri hiljade obrtaja u minuti i kada je visoko opterećenje. Najbolje bi bilo kada vi svaki vozač pre kupovine izvršio test vožnju vozila, pa se sam uverio u učinke. Osim toga, Fiat Doblo Cargo je 2011. godine dobio priznanje za “Komercijalno vozilo u Evropi”. 

Funkcionalnost na prvom mestu kod Fiat Doblo modela

Fiat doblo komercijalno vozilo subotica

Bezbednost vozila je opremljena ABS kočnicama i Hill Holder sistemom koji pruža pomoć pri kretanju na uzbrdici, a FPS sistem će zaštiti Doblo od požara. Najviše o samoj tehnologiji možete pogledati u brošuri za Fiat Doblo.

Fiat doblo komercijalno vozilo subotica

Kada pričamo o Fiat Doblo Cargo modelu i spominjemo ga u konotaciji komercijalnog vozila, nezaobilzno je naglašavanje dostupnog teretnog i putničkog prostora. Zapremina tovarnog prostora ima 5 kubnih metara i nosivost preko tone. Pod ima ugrađene prstene koji fiksiraju teret koji se prenosi.  U putničkom delu postoji i treće sedište, tako da bez brige možete povesti još dvoje ljudi sa sobom do odredišta. Osim toga, Doblo Cargo ima široka klizna vrata i praktične ručke za rukovanje. Unutrašnjost putničkog dela, u korist funkcionalnosti, ima nekoliko pogodnih mesta za odlaganje stvari. 

Dodatne pogodnosti Fiat Doblo modela

Fiat doblo komercijalno vozilo subotica

Tri karakteristike modela Fiat Doblo koje ćete čuti na svakom koraku jestu svestranost, robustnost i pokretljivost. Tome doprinose funkcionalnost i razni dodaci. Postoji zadnja kamera na vozilu koja se aktivira onda kada ste spremni za vožnju unazad. To znači da aktivacija počinje na znak ručnog menjača. Osim kamere, tu su i senzori za parkiranje, koji su značajna pomoć pri istovaru na uskim prostorima. Svestranost se najviše na odnosi na Fiat Doblo Combi koji ima čak 5 sedišta. 

U autokući Anuš možete pronaći verzije Fiat Doblo Combi i Fiat Doblo Cargo koji najbolje služe za komercijalne potrebe. 

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci