Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Blog >> Prostranost i druge odlike Fiat Tipo Hatchback modela

Prostranost i druge odlike Fiat Tipo Hatchback modela

fiat tipo hatchback annus subotica blog

Fiat Tipo Hatchback, odnosno Fiat Tipo sa 5 vrata, ima mnogo da ponudi. Za početak, ovo je auto ukupne dužine 4,37 metara. U želji da ponudi više prostora za korišćenje, Fiat Tipo sa 5 vrata je duži od svojih konkurenata. Inače, reč hatch znači otvor, a back nazad, pa reč hatchback treba da podseća upravo na 5 vrata koje ima ovaj Fiat Tipo. 

Zaprati nas na instagramu i fejsbuku i budi u toku sa akcijskim i lagerskim ponudama vozila. 

Jedna od najpopularnijih kombinacija današnjice kada je u pitanju dizajn jeste kombinacija elegancije i jednostavnosti. Fiat Tipo Hatchback ne zazire od ovih atributa. Jednostavnost -  svima je potreban odmor od nereda i haosa; elegancija - nešto što uvek možemo sebi da pružimo kao okosnicu suštine. Tome u prilog između ostalog idu i hromirane kvake, kožna sedišta, kožna ručica volana i menjača. Nastavite sa čitanjem da biste saznali više o unutrašnjosti, učincima, dizajnu i vrednostima koje za vas nudi Fiat Tipo Hatchback model. Ako vam je ovaj model dobro poznat, pogledajte na dnu ove stranice kako da zakažete test vožnju u AK Annuš, lako i jednostavno!

Glavna odlika Fiat Tipo Hatchback modela

Možda prava ključna reč za posmatrani model jeste prostranost. Gore pomenuta dužina vozila je prva asocijacija na prostranost Fiat Tipo sa 5 vrata, a tu ideju dopunjuje činjenica da je prtljažnik spreman da primi 440 litara zapremine. Kabasti predmeti? Nikakav problem za Fiat Tipo Hatchback!

zapremina gepeka Fiat Tipo Hatchback annus subotica

Osim prtljažnika, u Fiat Tipo sa 5 vrata udobnu vožnju će imati svaka od pet osoba koje mogu da stanu u auto. Pri odabiru u kupovini, sami možete odabrati kakvu presvlaku želite: od tkanine ili od eko-kože. Fiat Tipo Hatchback je idealan za porodična ili prijateljska putovanja. Kada smo kod porodice, važno je da auto bude bezbedan, pa ćemo u nastavku, između ostalog, pisati o učincima Fiat Tipo sa 5 vrata. 

Logika Fiat Tipo modela jeste da vam ne treba mnogo da biste dobili mnogo. 

Enterijer i performanse Fiat Tipo sa 5 vrata

unutrasnjost Fiat Tipo Hatchback annus subotica

Kontrolna tabla u koju gledate više nisu samo table za obrtaje i brzine. U Fiat Tipo Hatchback modelu postoji i tablet Unconnect HD sa radio i blutut opcijama, kojima možete upravljati preko volana. Svakako, tablet je osetljiv na dodir, pa osim putem volana možete i sami direktno na ekranu odabrati opcije. Takođe, bezbednost tokom vožnje pružaju zadnji parking senzori i LED dnevna svetla. 

Najbolja stvar je kada imate više opcija, pa možete da pronađete onu koja odgovara baš vama. S tim u vezi, kod Fiat Tipo Hatchback modela izaberite:

  • benzinski motor 1.4 sa 95 KS,

  • dizel motor 1.3 multidžet II sa 95 KS,

  • dizel motor 1.6 multidžet II sa 120 KS.

Još jedna dobra stvar jeste mala potrošnja od 3,7 litara na sto kilometara. Svaki motor mora da se podmazuje s vremena na vreme, a najbolji partner za takve stvari jesu Ravenol ulja.

Svakako, savetujemo da pre kupovine zakažete test vožnju i u živom razgovoru sa agentom obratite pažnju na navedene performanse. Iskusite vožnju uz Fiat Tipo sa 5 vrata na ovom linku.

Neke od pomenutih karakteristika se razlikuju shodno opremi koju izaberete. 

Prateća oprema Fiat Tipo Hatchback

unutrasnjost Fiat Tipo Hatchback annus subotica

Paket opreme STREET uz koji vozač Fiat Tipo sa 5 vrata može da podesi svoje sedište po visini. Set za respiraciju gume, grejač zadnjeg stakla, ručno podesiva auto klima, utičnica od 12V, ABS kočnice, aluminijumske felne od 16 inča i zatamnjena zadnja stakla su samo neke od pratećih pogodnosti. Ostatak pogledajte ovde

Paket opreme LOUNGE osim pomenutih prednosti koje ima paket Street, nudi dodatne pogodnosti. Neke od njih su: prednji i zadnji podizači stakla, automatska autoklima, komande na volanu, zadnji parking senzori, tablet, prednji naslon za ruku, tempomat, felne od 17 inča i mnogo drugih pogodnosti. 

Cene i detalje oko paketa opreme pogledajte ovde.

Vaša AK Annuš

 

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci