Radno vreme: 8-16h pon-pet, subotom: 8-12h

Početna strana >> Auto salon >> Fiat 500L CROSS

Fiat 500L CROSS

Fiat 500L Cross - Annus Subotica

Dizajn

Možete pročitati sa njegovog lica sa prednjim zaštitnim limom, rešetkom i specijalnim novim branikom sa pojačanim prilaznim uglom, da on žudi za avanturom. Pogledajte njegove atraktivne performanse, a za detaljniju ponudu i cenu Fiat 500L Cross nas kontaktirajte.

Detalji

Novi 500L Cross sa ponosom nosi svoj krosover stil, uz ultrasjajne detalje poput bočnih lajsni, ručki vrata i prednjih i bočnih umetaka.

ODVAŽITE SE

Novi 500L Cross je automobil koji može da ide bilo gde i bilo kad, i dizajniran je za ljude koji svaki slobodan trenutak pretvore u potragu za otkrićem. Podesiva sedišta, Uconnect HD LIVE radio sa ekranom osetljivim na dodir od 7 inča sa USB i odabirom režima (Mode Selector) učiniće svako putovanje nezaboravnim, u gradu i van njega. Naoružajte se iskustvom, tu je sav prostor koji vam je potreban.

SVAKO PUTOVANJE IMA SVOJU MUZIKU

Svi mi povezujemo pesme sa našim osećanjima i ritmove sa našim avanturama. Sa novim UCONNECT HD LIVE radiom sa ekranom osetljivim na dodir od 7 inča sa DAB i USB priključkom, treba samo da sačekate i vidite koja će muzika obeležiti vaše naredne avanture.

DRUGAČIJI PUT, DRUGAČIJI PRISTUP

Brz u saobraćaju, u sportskom režimu van grada i savršen na najizazovnijem terenu. Novi 500L Cross ima odabir režima, tako da možete izabrati tri modela vožnje, "Normal" za bezbednu i udobnu vožnju u normalnim uslovima "Traction+" za površine poput blata i snega, i "Gravity Control" za održavanje brzine na uzbrdicama i nizbrdicama. Na taj način nikada nećete biti uhvaćeni nespremni.

UDOBNOST IZVAN VAŠE ZONE UDOBNOSTI

Novi 500L Cross je automobil za život punim plućima. Novi pokrivač komandne table i tkanina sedišta daju ton unutrašnjosti, dok oboriva sedišta sa podešavanjem visine podvlače njenu udobnost. Na taj način možete kastomizovati svoj položaj sedenja, a možete čak i da se udobno odmarate između dva odredišta.

PUN PRTLJAG USPOMENA

Takva su putovanja: krenete sa pretrpanim koferima, a vratite se bez suvenira koje ste želeli zbog manjka prostora. Ali sa 500L Cross dobijate 455 litara zapremine tovarnog prostora. A ako to nije dovoljno, Cargo Magic Space sistem i sklopiva zadnja sedišta će omogućiti dodatni prostor. Smestite šta god želite, pošto najbolje što možete doneti sa svakog putovanja jeste iskustvo.

NAJSAVREMENIJA TEHNOLOGIJA, DUH KROSOVERA

Ko je rekao da krosover označava ne-tako-razvijenu tehnologiju? Novi 500L Cross odiše najsavremenijom tehnologijom - poput odabira između tri režima vožnje i UCONNECT HD LIVE ekranom osetljivim na dodir od 7 inča sa USB - u cilju vraćanja osmeha na vaše lice kada ste na putu. Slobodno istražujte svet i podelite svoja iskustva.

Novi UCONNECT HD LIVE radio sa ekranom osetljivim na dodir od 7 inča + USB

Radio sa novim ekranom osetljivim na dodir od 7 inča dopušta vam da birate svoje plejliste i omiljene radio stanice i da pristupate svim drugim funkcijama sistema u kabini jednostavnim dodirom, a tu je i USB priključak, tako da možete da povežete svaki kompatibilni uređaj za puštanje pesama i upotrebu aplikacija. Ponesite svoju muziku sa sobom gde god da idete.

NOVI 500L CROSS RADI SA APPLE CARPLAY

 

NOVI 500L CROSS JE KOMPATIBILAN SA ANDROID AUTO™

 

PAMETNA ZADNJA KAMERA

Čim aktivirate menjač za kretanje u rikverc, zadnja kamera se uključuje i jasna izoštrena slika prostora iza vas se pojavljuje na ekranu vašeg novog 500L Cross.

Fiat 500L Cross
Fiat 500L Cross cena
Fiat 500L Cross prodaja
Fiat 500L Cross slike
Fiat 500L Cross unutrašnjost
Cena Fiat 500L Cross
Cross

Zakažite vožnju

Zakažite vožnju

Damir Stevanović

Prodajni savetnik

065 955 82 82

damir.stevanovic@annus.rs

:

Ravenol - Ravenol Ulja Na Jednom Mestu

E-mail obaveštenja

Radno vreme: 8-16h pon-pet,
subotom: 8-12h

Vareška 18, 24000 Subotica, Srbija GPS

Ostali kontakt podaci